ДОБРА вест за една зодия в хороскопа за 12 декември


ДОБРА вест за една зодия в хороскопа за 12 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник не си позволявайте рисковани финансови действия. Пазете материалните си ресурси. Ако имате нужда от пари назаем, опитайте се да отложите покупката, за да се справите сами.

Телец

Този вторник, ако ви се прииска да творите, дори да не сте се занимавали с този вид изкуство, не се притеснявайте да опитате. Възможно е дори новото ви занимание да ви донесе прилични доходи.

Близнаци

Този вторник положителното мислене ще помогне за затопляне на отношенията ви с вашата половинка. Заемете се със здравето и формата ви. Може да се абонирайте за фитнес клуб.

Рак

Този вторник може да ви се обади ваш стар приятел, с когото сте имали романтични отношения, а вие сте се отнесли коректно към него/нея. Сега стореното от вас добро ще се завърне обратно към вас. Малко вероятно е да върнете миналото.

Лъв

Този вторник ще решите въпросите за решаване много по-лесно по мирен път. Изхвърлете от главата си отрицателните емоции, които в крайна сметка ще се изпарят от само себе си, а вие ще сте изхабили доста време напразно.

Дева

Този вторник малък подарък ще ви позволи да подобрите отношенията си в семейството. Не бъдете бъдат прекалено пестеливи, тъй като щедростта може да помогне за решаването на много проблеми в живота и взаимоотношенията ви.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама