Дневен хороскоп за 12 януари


Дневен хороскоп за 12 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Единственото, което ще ви вълнува днес, ще са чувствата ви. Сега те са толкова дълбоки, че са ви обзели изцяло. За щастие ще имате пълно разбиране от страна на обекта на емоциите ви. 

Телец

Това е ден за любов и нищо повече. Е, може би и малко планиране на екскурзии в чужбина, а защо не и за оглеждане на курсове за повишаване на квалификацията ви.

Близнаци 

Това е чудесен ден за идеи от всякакъв вид. Ще се учудите колко добри хрумвания ще се появят в главата ви. Дайте шанс на всяко едно от тях.

Рак

Това е ден за пълен релакс. Ако можете, не ставайте от леглото. Половинката ви ще е така мила да разбере нуждите ви. Оставете се да бъдете поглезени.

Лъв

Днес не си правете никакви сметки без кръчмаря. Възможна е генерална промяна на плановете. Не бързайте да взимате, каквито и да било решения.

Дева

Днес ще сте малко повече разсеяни. Това може да доведе до някои недоразумения в общуването. Предупредете близките си, че не сте във форма, за да няма обидени.

Везни

Това е добър ден за активни дейности, свързани с ваши цели в личния живот. Сега е моментът да помислите сериозно за ваше пътуване зад граница.

Скорпион

Денят ще ви предложи всичко, което искате, така че не си поставяйте граници в желанията. Само помислете кое наистина е добре за вас.

Стрелец

Това е ден, в който е добре да сте здраво стъпили на земята. Опитайте се да разделите мечтите от реалността, в противен случай може да изпитате страдания.

Козирог

Тази събота може да си позволите някои забранени неща. Не става въпрос за такива фигуриращи в Наказателния кодекс, но малко торта или хубаво вино, в разумни количества, няма да ви навредят.

Водолей

Тази събота ще разберете, че отдавна сте спечелили нечии симпатии. Това е знак, който ви подсказва, че може да имате много по-високо самочувствие. 

Риби

Тази събота ще усетите сладостта на свободата. Това не означава да късате връзки и да горите мостове, просто определете границите си и изяснете желанията си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама