Дневен хороскоп за 15 юни


Дневен хороскоп за 15 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота се погрижете да имате солидна компания за приключенията, които сте намислили. С повече луди глави винаги е по-весело.

Телец

Тази събота не бъдете прекалено смели в начинанията ви. Рискувате да започнете нещо, което да се проточи прекалено дълго и да засегне други ваши планове.

Близнаци

Сега е моментът да се огледате за нови начинания. Ако съкращаването на лятната почивка не ви плаши - запретвайте ръкави.

Рак

Тази събота не пестете комплиментите и милите думи за любимия ви човек. Сега е период, в който всяка романтика може да прерасне в нещо много по-голямо.

Лъв

Тази събота, каквото си пожелаете - това ще се случи. Бъдете разумни в желанията си, за да не получите нещо, което не искате.

Дева

Тази събота ще имате цялата свобода, за която сте мечтали. Внимавайте как да я ползвате, така че да не ограничите нечия друга.

Везни

Тази събота посетете ново за вас място. Това може да е и близка дестинация, стига да е нещо различно и да ви даде усещане за разнообразие.

Скорпион

Днес не бъдете прекалено придирчиви. Имате шанс да срещнете любовта, ако сте достатъчно предразположени към нея.

Стрелец

През този ден ще е добре да се вслушате в нечий съвет. Колкото и да ви е неприятно ще трябва да признаете нечия правота (негласно). Никой няма да разбере.

Козирог

Смешни сентенции за по-весел петък Хубаво е да е лято, още по-хубаво е че е петък и за да е още по-весело ето няколко сентенции, които ще повишат градусите на настроението.

Водолей

Тази събота не отказвайте покана за пътуване. Може да ви мързи, но рискувате да пропуснете прекрасна възможност за забавления и запознанства.

Риби

Тази събота е добър ден за дейности, свързани с подреждане, както в преносен, така и в буквален смисъл. Избягайте от жегата в изкуството.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама