Дневен хороскоп за 16 юни


Дневен хороскоп за 16 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота бъдете себе си, каквото и да ви струва това. Ако все пак цената ви се стори прекалено висока, единственият начин да избегнете плащането е да направите промяната у себе си.

Телец

Тази събота ако обстоятелствата не ви харесват - променете ги. Всичко останало ще е напразна загуба на време, вяра и ресурси.

Близнаци

Тази събота най-добре за вас е да си сложите спирачки. Вярата и надеждата са хубаво нещо, но трябва да отговарят на реалността. Не пропускайте да се обадите на родителите си, особено ако сте ги чували отдавна. Не им отказвайте помощ.

Рак

Тази събота не пропускайте закуската. Опитайте се да подобрите начина си на хранене и на живот. Това, че е зима не означава, че не трябва да полагате усилия да бъдете във форма. Наложете си да консумирате поне веднъж на ден салати от пресни зеленчуци.

Лъв

Тази събота ще бъдете ненадминат специалист по постигане на невъзможното. Това е страхотно, но внимавайте, защото някой може да се опита да злоупотреби с тази ви способност и да ви натоварят с отговорности, които не са част от задълженията ви.

Дева

Тази събота нищо няма да може да се изправи срещу устрема и желанията ви. В личния живот ви очакват изненади, които в първия момент може да ви уплашат. Вие обаче сте достатъчно пораснали и няма да се подадете на първоначалната паника.

Везни

Тази събота е много вероятно някой да прояви неуважение към вас и това да ви разстрои. Ако не можете да се примирите с такава възможност, по добре ще е да си стоите вкъщи и да избягвате други хора.

Скорпион

Ако сега не се вземете в ръце, а се оставите на течението има голяма вероятност изпуснете много добър шанс. Съдбата не толерира нерешителните хора. Помислете, че вероятните загуби от риска ще са много по-малки, в сравнение с това да останете на същото ниво.

Стрелец

Тази събота обичайните занимания и работа няма да ви донесат особена радост, но ако ги приемете като възможност да докажете възможностите си, в края на деня е възможно дори да се почувствате горди със себе си.

Козирог

Тази събота ще сте изпълнени с оптимизъм и ентусиазъм. Не позволявайте на никого да потисне тези чувства и ще можете да направите адски много. Всичко, което успеете да направите ще има голям успех.

Водолей

Не се вторачвайте в отрицателните неща около вас. Тях винаги ги има, но не са толкова много, колкото ги възприемате. Имате нужда от това да направите нещо добро за себе си.

Риби

Тази събота може да му отпуснете края. Не се колебайте да се усмихвате дори при сериозен разговор. Събеседниците ви ще са ви благодарни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама