Дневен хороскоп за 17 октомври


Дневен хороскоп за 17 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден, в който ще намерите своето място и своите хора. Не ги плашете с прекален ентусиазъм. Оставете нещата да се развият бавно.

Телец

Днес не оставяйте другите да взимат важните решения, които касаят вашия живот. Дори да имат участие - думата ви трябва да има тежест.

Близнаци

Днес не се двоумете много при взимането на решения. Послушайте сърцето си и действайте спрямо него, за да не губите ценно време.

Рак

Днес не потъвайте в капана на спомените. Всичко е по-добре от всякога. Лошото ви настроение е моментно.

Лъв

Днес може да допуснете грешка в мнението си за ваш близък или колега. Бъдете реалисти и ако трябва, поднесете извинения.

Дева

Вложеното в работата днес ще даде сериозни резултати в бъдеще. Не пестете сили и ресурси, за да покажете най-доброто от себе си.

Везни

Днес не се месете в чуждите работи. Най-вече не взимайте участие при вземането на решения от страна на някой друг. Запазете неутралитет.

Скорпион

През този ден не преследвайте съвършенството. Не може винаги всичко да протича по перфектния начин. Приемете нещата такива, каквито са.

Стрелец

Днес е ден, в който е добре да намалите темпото. Ограничете очакванията и стремежите. Смирението ще ви се отрази добре.

Козирог

Днес е добре да спазвате ограничения във всичко. Скромността ще украси вас и вашите действия, както и ще спомогне за повишаване на авторитета ви.

Водолей

Днес може да научите за ваша грешка. В това няма нищо лошо, но се постарайте да си вземете поуката и да не я повтаряте повече.

Риби

Днес ще ви върви в работа с документи. Побързайте да оправите всички въпроси, свързани с тях. Ще успеете и ще забравите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама