Дневен хороскоп за 28 април


Дневен хороскоп за 28 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък не излизайте зад пределите на възможностите си. Там нещата не са сигурни. Самите вие може да направите много повече неща от това, което се сещате първоначално. Помислете малко повече. В любовта ще сте по-щастливи от всякога. Причината за това е в самите вас. По-спокойни сте и това дава сили на човека до вас. Направете нещо романтично само двамата в края на работния ден.

Телец

Това, че някой иска да направите определено нещо изобщо не означава,че трябва да изпълните желанието му. Може би начинът на искане ще ви издразни и ще имате пълното право на отказ, ако молбата не е била отправена, като трябва. В любовта ви чака малка изненада, която ще направи деня ви незабравим. Порадвайте и се.

Близнаци

Този петък планирайте вечерта и почивните дни от сутринта. Съществува риск да пропуснете сериозно забавление, за което ще ви е яд дълго време след това. Обадете се на колкото се може повече приятели, които да се присъединят към вас. В любовта не гледайте телефона на половинката си. Може да видите  нещо, което няма да ви хареса. Пазете се от изневери.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама