Дневен хороскоп за 31 август


Дневен хороскоп за 31 август

Овен

През деня е добре на наблегнете на истински важните неща за решаване, а не да ги оставяте за предъвкане вечерта, особено ако ще викате на помощ чаша или повече алкохол. Ако ви е нужна помощ при взимането на решение не се срамувайте да се обадите на приятел.

Телец

Това, което виждате през прозореца е само вашата гледна точка. Намирате се в сложна ситуация, която изисква повече гледни точки и почти никакво заемане на позиция, колкото и да се изкушавате да влезете в ролята на съдник.

Близнаци

От днес започва нов период за вас, в който ще трябва да поставите общите цели на семейството над вашите лични. Това ще продължи дълго, така че се запасете с търпение. Доста време интересите ви ще остават на заден план.

Рак

Денят не е подходящ за равносметки, тъй като може да ви вкара в меланхолия. Ако все пак ви е трудно да откъснете поглед от миналото отчетете грешките си и използвайте опита, за да подобрите бъдещето си.

Лъв

Устойчивостта ви днес зависи от това до колко сте си взели поука от събитията от изминалата седмица. Отиващото си лято и перспективата от дългата зима съвсем естествено ви потапят в настроение на апатия. Ще мине.

Везни

Сряда е добър ден за комуникация и преговори, но такива, каквито по някаква причина са останали недовършени. Ако е необходимо се помъчете кои разговори е трябвало да бъдат довършени и се обадете на сътветните хора.

Скорпион

Възможно е да бъдете обзети от неистово желание да имате някого до себе си независимо...

... за ВСИЧКИ ЗОДИИ ТУК :)

.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама