Как да привлечеш вниманието му според зодията


Как да привлечеш вниманието му според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Ако си падате по някого и искате да ви забележи, тези съвети ще ви помогнат. Ето как да го свалите според зодията му.

Овен

Мъжете Овни са привлечени от силни и независими жени. Една жена лидер, която е целеустремена и не се страхува от малките препятствия по пътя ще грабне вниманието му веднага. Демонстрирайте самоувереност и той ще иска да си говори с вас ден и нощ.

Телец

За да привлечете вниманието на мъж Телец, е жизненоважно първо да се сприятелите с него. Той цени приятелството и няма да започне романтична връзка с жена, която не е във вътрешния му приятелски кръг. След като се сближите, той вече ще ви е опознал. И ако е заинтересован, отношенията ви могат да прераснат в нещо повече.

Близнаци

Близнаците оценяват жена, която поема инициативата. Ако направите първата крачка или привлечете вниманието му с поглед, той ще ви преследва, докато не му дадете шанс. Както и Овните, Близнаците харесват жени, които знаят какво искат.

Рак

Мъжете Раци са малко по-чувствителни и домошари от другите знаци. Те предпочитат да си лежат и да релаксират, вместо да излизат за бурни партита. За да привлечете вниманието му, предложете му да гледате филм у тях. А за да го привлечете още повече, предложете му той да избере филма.

Лъв

Мъжете Лъв са авантюристични и любопитни. Търсят жена, която да харесва нещата, които той прави. Когато сте навън с група, забавлявайте се и бъдете душата на партито и той веднага ще забележи вашата ексцентрична индивидуалност. След миг ще бъде при вас.

Дева

Мъжете Дева харесват жени, които са модерни и организирани. Обръщат внимание на начина, по който се обличате и представяте. Повечето жени не обичат да им се казва как да се обличат, но ако искате да привлечете вниманието на Дева, постарайте се да се облечете с вкус и усет към детайлите. Това е сигурен начин да ви забележи.

Везни

Добър начин да привлечете вниманието на Везните е да споделяте техните интереси. Те обичат природата. Везните прекарват много време сред природата и намират красотата в естествените неща, така че ако разберат, че споделяте тази тяхна любов, те ще ви намерят за неустоими и ще пълзят след вас.

Скорпион

За да ви забележи мъж Скорпион, трябва да сте – или поне да изглеждате – независими. Жена, която се държи, все едно няма нужда от мъж или от някой, който да й казва какво да прави, ще накара Скорпиона да полудее. Те веднага ще започнат да ви преследват, ако държите на своите неща и не се интересувате от вниманието им.

Стрелец

Стрелецът обича, когато жената се наслаждава на комуникацията с него. Да разговаряте за всичко е страхотен начин да привлечете вниманието му. Те са открити и екстровертни и обичат нон-стоп да разговарят. Ако започнете разговор с него, ще му хареса и ще иска да продължи.

Козирог

Можете да привлечете вниманието на Козирога, като започнете интелектуален разговор с него. Козирозите са сериозни и предпочитат задълбочените разговори. Попитайте го "Какво е важно за теб в живота?" или нещо философско. Колкото повече го карате да се замисли, толкова повече ще мисли за вас.

Водолей

Водолеят ще обърне внимание на една жена, ако тя е загадъчна. Дръжте се малко затворено и той ще го забележи веднага – и това ще го побърка. Той не знае нищо за вас и желанието да научи нещо повече няма да му даде мира, докато не получи шанс да разговаряте. Можете да играете тази игра колкото си поискате.

Риби

Рибите са най-креативните от всички знаци. Те ценят всичко, свързано с изкуство, независимо дали е музика, или литература. Най-добрият начин да привлечете вниманието им е да намерите подходящата обстановка. В случая – концерт или изложба.

Когато се засечете на такова място, едва ли ще можете да говорите много, но той ще забележи любовта ви към изкуството и ще поиска да завърже разговор по темата. А може би ще ви покани и на друга среща.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама