Как да разбереш, че не е преживял бившата си според зодията му


Как да разбереш, че не е преживял бившата си според зодията му
Снимка: iStock/Guliver

Не само жените страдат по миналите си връзки. Мъжете също преживяват нещата твърде силно, но избягват да го признаят. Държат се на положение и продължават. Вижте как да разберете, че той все още не е преживял бившата си, въпреки че е продължил напред с ВАС.

Овен

Все още поддържа връзка с нея. Вие не сте главния му приоритет и е готов да развали плановете ви, ако тя се нуждае от него. Внимавайте, тъй като Овенът е склонен към възстановяване на стари връзки.

Телец

Нещата й и до сега запълват голяма част от дома му. Приятелят ви твърди, че е затворил тази страница, но не прави никакъв опит да се оттърве от старите спомени. Поработете върху това. Предложете да ги съберете и да ги дарите някъде. Може и да помогне.

Близнаци

Дали я мрази, или обича, няма значение. И в двата случая, не спира да мисли за нея. Не я изтрива от живота си и не може да изясни чувствата си напълно.

Рак

Срещали сте се няколко пъти, а той вече предлага да живеете заедно. Чувства се изключително отчаян от загубата на бившата и час по-скоро се нуждае от човек до себе си. Неговата прибързаност доказва отчаянието му.

Лъв

Ако приятелят ви и бившата му все още имат близки отношения, определено имате проблем. Позволяват си по-голяма близост от обичайната? Незабавно поговорете с него и решете проблема, докато не сте се превърнали третия човек във връзката.

Дева

Често чувате как ви сравнява с бившата си, прави сравнения и намира общи черти. Дори понякога се чуди защо са се разделили. Помислете добре, дали искате да участвате в товa състезание.

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама