Как да задържиш един мъж според зодията му – част 1


Как да задържиш един мъж според зодията му – част 1
Снимка: iStock/Guliver

Когато сте влюбени и мечтите ви се сбъдват една по една, всяка частица от вас се опитва да запази това щастие завинаги. Държите на човека до вас толкова много, че ви е страх да не го загубите. Познато, нали? Ето какво можете да направите според астрологията, за да задържите половинката си.

Овен

Няма нищо, което мъжът Овен да обича повече, от това да контролира. Ако искате да сте сигурни, че половинката ви, родена под този знак, няма да ви "разлюби", то от време на време се оставяйте да бъдете в подчинена роля. Дори и в леглото можете да почерпите вдъхновение от "50 нюанса сиво" и да се оставите да бъдете "жертва".

Телец

Телците не биха се впечатлили особено от поетични обяснения в любов и показване на уязвимост. За да спечелите сърцето му завинаги научете се да готвите хубаво. Съвсем сериозно, мъжете Телци са истински чревоугодници!

Близнаци

Ако се притеснявате, че мъжът ви Близнаци може да ви напусне, то това е наистина вероятно. За съжаление, това е същността на този темпераментен знак. Имаме и добра новина – това, което можете да направите, за да задържите интереса му максимално дълго, е да ангажирате сетивата му с интересни неща. Периодично го изненадвайте с настолни игри, посещения на музеи или каквото друго ви хрумне, стига да е извън рутината.

Рак

В дългосрочен план Ракът е една от най-лесните зодии за "задържане", защото те не обичат да сменят партньорите си. Достатъчно е да показвате загриженост и любов, това им стига. Целувка преди излизане, мила картичка или романтичен уикенд за двама, просто не се оставяйте на сивото ежедневие.

Лъв

Мъжете, родени под знака на Лъва, се възприемат като звездите на шоуто. За да задържите този леко егоцентричен мъж до себе си, трябва редовно да демонстрирате неговото величие. Звучи ви сложно? Съвсем не е! Малки комплименти в подходящи моменти биха направили чудеса за "укротяване на опърничавия".

Дева

Девите са разумна зодия и обичат сигурността. Колкото и да се опитвате да прочетете мислите и да вникнете в ума му, надали ще успеете. Затова играйте на сигурно – интересувайте се от желанията и стремежите му, питайте го какво му харесва и какво не.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама