Как се справят с раздялата различните зодии


Как се справят с раздялата различните зодии
Снимка: Thinkstock/Guliver

Любовта не е вечна, макар че много ни се иска. Има разбира се двойки, които доказват обратното. Днес обаче ще споделим с вас как различните зодии се справят с раздялата. 

Овен

Вие действате според правилото "далеч от погледа, далеч от съзнанието". Опитвате се да се ангажирате максимално, за да не мислите за него.

Телец

Държите нещата в себе си. Макар че сте наранени и страдате, ви е трудно да споделите с външния свят. Изглеждате сякаш всичко е наред, но вътрешно емоционално страдате. 

Близнаци

Вие се колебаете. Някои дни се държите сякаш не е голяма работа раздялата ви и сте по-добре без него. В други дни пък сте гневни и не спирате да говорите как бившият ви ще съжалява, че ви е разбил сърцето.

Рак

Вие сте изключително чувствителна душа, затова раздялата дълбоко ви наранява. Вие търсите подкрепа в приятели и може би слушате много песни на Адел.

Лъв

Раздялата е двойно по-разстройваща за вас, тъй като мразите, когато вашата гордост е наранена. Търсите някой мъж, с когото да правите секс, за да забравите бившия си.

Дева

Вие сте много критични и вероятно от известно време сте очаквали да бъдете подведени. За вас раздялата просто изглежда като неизбежен резултат, когато двама души силно обвързани.

Везни

Вие сте най-добрите в зодиака, когато става въпрос за баланс. Едновременно ревете и практикувате лекуващи неща като йога или писане.

Скорпион

На вас не ви разбиват сърцето, вие правите това.

Стрелец

Известно време ще бъдете тъжни, но бързо ще се възстановите. Наслаждавате се на вашата независимост и знаете, че има много риба в морето.

Козирог

Вие ще тъжите малко, но не по драматичен начин. Позволявате си да бъдете разочаровани за кратък период от време, след което продължавате напред.

Водолей

Вие сте малко мистериозни. Често не развивате супер дълбоки чувства към хората, затова раздялата рядко ви афектира силно.

Риби

Вие сте чувствителна душа, затова лекувате разбитото си сърце, пишейки поеми.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама