Какво обича да прави всяка зодия вкъщи


Какво обича да прави всяка зодия вкъщи
Снимка: iStock/Guliver

Може би една от най-често използваните фрази за последните няколко месеца е „социално дистанциране”. Седмица, две, три… но какво да правим, когато скуката надделее? Ето какво обича да прави всеки зодиакален знак, докато си стои вкъщи.

Овен

Овенът е натрупал толкова енергия, че може да тренира по няколко пъти на ден. Понякога ще е на ръба да наруши забраните и да излезе, просто защото се чувства като в затвор. Но тъй като приятелите му ще го оборят с разумни доводи, той ще е принуден да открие някакъв нов начин да оцелее – като например карате?

Телец

Честно казано, Телецът обожава времето, което може да посвети само и единствено на себе си. Този знак с лека ръка изключва всички известия от социалните медии и гледа филми по цял ден. За разнообразие пък ще сготви няколко засукани ястия. В крайна сметка излиза, че Телецът е онзи човек, който редовно казва, че всичко ще е наред.

Зодиите, които са истински душици

Близнаци

Близнаците обичат да усъвършенстват знанията си, затова през този карантинен период вероятно ще заложат на онлайн уроци или курсове. Скуката ви плаши и точно заради това не спирате да дразните членовете на семейството си, причинявайки истински хаос в дома си. А когато това ви омръзне – започвате да досаждате на приятелите си в социалните мрежи.

Рак

На Рака социалната изолация не му се отразява хич добре. Той иска да се завие през глава и да плаче, защото стресът му идва в повече. Не може да повярва, че това се случва. Постоянно се уверява, че членовете на семейството са в безопасност и им звъни по „домова книга”.

Лъв

Лъвът, който обича да е в светлината на прожекторите, страда от липсата на внимание. Голяма част от деня си прекарва в Instagram. Времето бързо минава за представителите на тази зодия, докато се опитват да щракнат перфектното селфи или пък да пробват всички дрехи за новия сезон.

Дева

Девата, разбира се, има цял куп задачи – коя от коя по-важни. Взимат наистина сериозно карантината и всеки ден проверяват за нова информация. Паралелно с това следват всички съвети на СЗО за дезинфекция на дома и по цял ден бършат някоя повърхност, врата или копчетата на асансьора.

Везни

Везните намират спокойствие в пазаруването, така че го практикуват доста усилено онлайн, за да се справят със ситуацията. И просто не могат да повярват, че хората купуват тоалетна хартия, при положение, че има толкова намалени обувки! Тъй като сте хармоничен индивид, редовно се опитвате да успокоите членовете на семейството си.

25 ИДЕИ КАКВО ДА ПРАВИТЕ ВКЪЩИ, АКО ВИ Е СКУЧНО

Скорпион

Скорпионът има склонност да стане доста неприятна компания заради постоянния негативизъм, който струи от него. Не вярва на никого, не слуша новини и мисли да остане изолиран завинаги. Често използва черен хумор, за да се утеши в тези нелеки времена, но така напряга всички около себе си.

Стрелец

Дори в изолация не приемате нищо сериозно. Постоянно изпращате забавни картинки, свързани с коронавируса, на приятелите си, за да разведрите настроението. Междувременно набелязвате следващите дестинации, които ще посетите, веднага щом кризата отмине.

Козирог

Нямате търпение да се върнете на работа, затова се опитвате да наваксате и да бъдете колкото се може по-продуктивни. Като човек, ориентиран към парите, анализирате как можете да спечелите или спестите повече, докато сте в изолация. И обикновено казвате на всеки какво да прави и какво не е редно.

Водолей

Бидейки непокорния знак на зодиака, Водолеите са тези, които има вероятност да игнорират всички предупреждения. Домът ви започва да се чувства като затвор и не искате да вярвате на нищо, което правителството казва. Прекарвате време в гледане на конспиративни теории в YouTube, докато се чудите как да избягате през балкона.

Риби

Често използвате алкохол, за да избягате от реалността, която ви тревожи неимоверно. Като един от чувствителните знаци на зодиака, вие съпреживявате всичко с хората, засегнати от вируса. След като сте подремнали за четвърти път през деня, може да се отдадете на някое хоби – писане или четене.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама