Късметлийски ден очаква една зодия на 9 февруари


Късметлийски ден очаква една зодия на 9 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес не раздавайте доверието си като обменна монета. По-безопасно ще бъде да запазите важните неща за вас. Винаги можете да се разговорите за специалните неща, когато решите.

Телец

Днес, каквото и да се случи, се правете на изненадани. Сега е ден да помислите за другите. Ще се учудите колко добре ще се почувствате.

Близнаци

Тази събота се запасете с максимум спокойствие. Според текущите събития определете коя страна от живота ви се нуждае от промяна. Сега е важно да разчистите полето за нови събития.

Рак

Днес близките ви ще искат да прекарат повече време с вас. Не им отказвайте. Няма да е толкова зле, колкото си го представяте. Дори ще ви хареса.

Лъв

Днес рискувате да се затрупате с отрицателна енергия. Помислете за положителните варианти за развитието на нещата и се опитайте да се съсредоточите върху тях.

Дева

Тази събота не забравяйте своите обещания. Отдавна ви чакат да проявите инициатива, без да ви се напомня. Времето действително изтича.

Везни

Изказът ви днес трябва да е на ниво. Всяка по-остра дума от ваша страна ще провокира неземен конфликт. Това изобщо не ви трябва. Бъдете мили и добри. Поне привидно.

Скорпион

Любовта не е лесна работа и днес ще ви се наложи да се постараете за нея. Помислете за резултатите и не се отказвайте по средата на пътя. Когато най-малко очаквате, ще получите своята заслужена компенсация.

Стрелец

Днес бъдете готови да бъдете в светлината на прожекторите. Много вероятно е това да не ви е приятно, но по-рано сте дали заявка за подобна изява. Вероятно дълго време няма да имате подобни желания.

Козирог

Днес ще овладеете изкуството на бързите и безболезнени решения. Опитайте се да регулирате, колкото се може повече спорни и проблемни ситуации.

Водолей

Въпреки че е събота - денят ви ще бъде много успешен в лично и служебно отношение. Вечерта все пак отделете време за празнуване и релакс, но не прекалявайте с виното.

Риби

Днес рискувате да се претоварите психически. Опитайте се да не реагирате на всичко, което се случва около вас. Не си заслужава да си хабите нервите за никого, освен за себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама