ЛЮБОВ или РАЗДЯЛА... какво те чака в седмицата 25 септември - 1 октомври


ЛЮБОВ или РАЗДЯЛА... какво те чака в седмицата 25 септември - 1 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е седмица, която е предназначена за това да се усъвършенствате в областта, в която работитет. Сами ще прецените, че няма за кога да губите повече време за предстоящите промени. Бъдете напълно сигурни в себе си, че ще се справите с предизвикателствата. НЕ пропускайте сряда като най-подходящ ден за промени. Много е важно да отговорите на всивчки запитвания, които получите. В личен план сте склонни да сте настъпателни, което няма как да се отрази добре на отношенията ви.

Телец

През тази седмица ще имате достатъчно работа, което е добре, защото няма да оставите на есенната депресия да ви превземе. Във вторник може да ви се стори прекалено натоварено, но в никакъв случай не си позволявайте да отлагате дела за друг ден. В средата на деня ще разберете, че ще имате време да всичко. Четвъртък и петък ще бъдат дни, в които ще завържете много полезни познанства. Опреснете знанаията си в обастта, в която работите в момента. През почивните дни си подарете нови преживявания. Ако сте самотни се вгледайте по-добре в хората около вас.

Близнаци

През тази седмица няма да ви е лесно да откривате информацията, която ви е нужна. Този факт може да ви докара до лудост и необмислени действия. Преди всичко направете така, че да се успокоите, а после помислете добре откъде бихте могли да си набавите необходимите данни. Не се колебайте да използвате всички канали, за които се сетите, дори с цената на това да излезете извън правилата на играта. Важното е да запазите в тайна източника на информацията.

Рак

Това е седмица, която най-добре да прекарате в пътешествия. Изберете близки, но непознати дестинации. Търсете спокойствието и впечатленията, но не такива, които са свързани с прекалено голяма суматоха. Сега ви трябва уединение и контакт с природата, в които да възстановят емоционалното ви равновесие. Подгответе се за есента така че да стабилни и нищо да не е в състояние да ви разконцентрира. Към края на периода ще сте наясно с главните предизвикателства през идния месец.

За всички зодии - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама