ЛЮБОВЕН хороскоп за ноември 2016


ЛЮБОВЕН хороскоп за ноември 2016

Очаква ни много влюбен и щастлив месец. Забравете за проблемите и се насладете на романтичните преживявания, които ви очакват в любовта през месец ноември. Ако се появят проблеми, разрешете ги още в същия ден и не отлагайте. Всичко изглежда чудесно, а ето и какво ни чака в любовта през ноември 2016 според зодията:

Овен

Дойде време да разберете какво означава истинска загриженост и искрени чувства. Този път няма да сте наранени или предадени, макар и това да е първото нещо, което ви кара да отстъпите крачка назад. Не бъдете предпазливи, бъдете себе си и отворете сърцето си за нови преживания. Новата тръпка, която ще връхлети в живота ви, ще ви накара да осъзнаете, че любовта идва точно тогава, когато си загубил всякаква надежда, сякаш на пук, за да ти докаже, че съществува. Приятното запознанство ще се случи на събитие, на което сте поканени. Не пропускайте покани.

Телец

Най-накрая усещате, че наближава период от живота ви, в който ще се случат големи промени. Това е абсолютно вярно. В любовно отношение ще се радвате на много положителни промени, малко проблеми и повече хубави емоции. Ще се наложи да се замислите на колко следващи стъпки сте готови и дали не избързвате с някоя от тях. Ако се чувствате спокойни, просто действайте. Не бъдете песимисти, всичко си идва по местата.

Близнаци

Имате си всичко. Умни, забавни и приятни личности сте. Не се затваряйте в себе си и не си мислете, че причината да сте сами е тази, че нещо ви липсва. Вие сте прекрасни хора и ви е нужно само малко самочувствие, за да потръгнат нещата в личния ви живот. Погрижете се за външния си вид, дори да работното място. Точно там е възможно да опознаете някой, с който досега не сте имали много допирни точки. Ще се изумите колко много общи неща ще откриете един в друг. А тръпката ще се появи още в първия по-дълъг разговор, когато ще усетите колко сте нервни и притеснени от присъствието и погледа на другия.

Рак

Имате няколко причини да сте разтревожени. Трябва да ви кажем, че някои от тях са основателни и трябва да се заемете с всичко, което ви тревожи. В личния живот усещате малък застой и еднообразие, което ви плаши. Но не се страхувайте. Любовта следва своите върхове и спадове, никога не може да е само ентусиазъм и щастие, понякога е просто ежедневие, с което трябва да свикнеш. Но всичко ще се промени, когато...

... за ВСИЧКИ ЗОДИИ - ТУК :)

.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама