Любовен хороскоп за 20-26 ноември


Любовен хороскоп за 20-26 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Ето какво очаква в любовта всяка от зодиите тази седмица.

Овен

Имате идеали, които следвате в любовта. Настроени сте много романтично. Не се разочаровайте, ако партньорът ви не откликва на любовните ви настроения. Тази седмица ви очакват уроци в любовта.

Телец

Вашият партньор има силата да променя мирогледа ви и това ви влияе положително. Като двойка се допълвате идеално и ще го усетите именно тази седмица.

Близнаци

Комуникацията с вашия съпруг или партньор върви прекрасно. Вие и вашата любов може да се съсредоточите върху отношенията си и да прекарате романтични мигове заедно. Партньорството ви ражда ползотворни идеи и начинания.

Рак

Ако наскоро сте започнали да се срещате с някого, ще усетите, че това не са само безобидни срещи. Емоциите ще се засилят и е напълно възможно да се влюбите. С този човек ще стигнете много бързо до интимност и отношенията ви ще се развиват добре.

Лъв

Ще срещнете човек, който ще ви привлече с интелигентността си. Вашата любов ще започне не от сърцето, а от ума и съзнанието. Ще отнеме време да оцените този човек като специален, но тази връзка ще се развие в красива любов.

Дева

Възможно е да усетите разочарования в любовен аспект тази седмица. Всяка тревога, която ви обземе ще си има причина, но вие ще се справите с всички проблеми и в края на седмицата отново ще бъдете щастливи.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама