Любовен уикенд хороскоп за 29 февруари - 1 март


Любовен уикенд хороскоп за 29 февруари - 1 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тези почивни дни във връзката ви определено ще има лайтмотив, който ще ви съпровожда - романтиката. Щедростта, която ще проявявате към любимите ви хора, ще се върне към вас под най-различни форми.

Телец

Каквото и да сте решили, че искате да постигнете в любовта, ще го преследвате с невероятна смелост. Няма да приемате "не" за отговор и това ще даде своя желан резултат.

Близнаци

Крайно време е да започнете да градите планове за общото бъдеще с половинката. Поговорете честно и открито и вижте на кои фронтове са нужни компромиси.

Рак

Готови сте да направите положителни промени в комуникацията, а от това по-важно няма, Може би е крайно време да започнете да слушате повече, отколкото да чувствате.

Лъв

Ако на моменти сте усещали връзката ви като попаднала в коловоз, то през почивните дни ви очакват положителни промени. Ще преследвате вашите романтични идеали и в това няма нищо лошо.

Дева

Наближава моментът, в който може да блеснете. Не го пропилявайте, особено ако сте решили да доказвате нещо на половинката.

Везни

Не се застоявайте у дома, тъй като социалните събития ще окажат положително влияние и на любовния ви живот. Не бива да губите романтичните възможности, които ви се предоставят.

Скорпион

Скорпионите ще разберат, че настоящата им половинка е "точният човек". Прозрението ще ви даде спокойствие и ясен поглед над връзката ви.

Стрелец

През почивните дни с партньора ще се радвате на общи интереси, които да ви помогнат да преоткриете себе си. Подгответе се за забавление!

Козирог

Козирозите ще изпитват непреодолима нужда да говорят открито и честно, особено по отношение на секса. Добрата новина е, че половинката ви ще отвърне на вашия ентусиазъм.

Водолей

Ще се наслаждавате на уикенда буквално, чувствайки се свободни да правите каквото душата ви иска, без да се съобразявате с никого.

Риби

Обвързаните Риби ще трябва да бъдат по-внимателни в комуникацията с половинката. Поровете през тези два дни няма да доведат до нищо градивно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама