Любовни трепети за 3 от зодиите в хороскопа за 23-ти февруари


Любовни трепети за 3 от зодиите в хороскопа за 23-ти февруари
Снимка: iStock/Guliver

Чака ни вълнуващ ден в любовта. Не се надявайте на спокоен ден, но ви обещаваме да е интересен.

Овен

Този четвъртък нещата може да се променят в последния момент. Бъдете готови за всякакви изненади. Възможно е да загубите пари, но ще излезете като моралния победител от ситуацията, а това, в крайна сметка, е най-важното. В любовта няма забранени неща, така че борете на всяка цена. Имате всички изгледи да спечелите сърцето на този, който вече е спечил вашето.

Телец

Колкото и да се опитват да ви убеждават в нечия правота, отстоявайте своето мнение, особено ако интуицията ви подсказва, че сте прави. Нищо не е по-ценно от мнението на сърцето ви. Вслушвайте се в него. В любовта се внимава, когато човек си дава сърцето, за това не бързайте. Дайте си малко време да свикнете със ситуацията, но ако не можете - тръгнете си без угризения.

Близнаци

Много е важно да признаете факта, че не сте прави. Това по никакъв начин няма да навреди на репутацията ви. Покажете готовност да се вслушате в нечие експертно мнение. По-късно ще имате поле за изява. В любовта ви чака забавно запознанство, което ще е доста щуро. Ще се върнете в тинейджърските си години и усещането ще е страхотно, но за малко! Не се увличайте.

Рак

Денят може да ви донесе някои спънки. Колкото и да се стараете ще трябва да помислите дали да ги прескочите или заобиколите. Изберете по-безопасния вариант. В любовта трябва много да се постараете да сте сдържани и да не показвате всичките си емоции накуп. Вдигнете глава, сложете си усмивката и чакайте, докато другият не ви заговори първи за чувства.

Лъв

Много е важно да се придържате към принципите си. Тежки времена винаги е имало, но достойнството остава едно единствено през цялото време. В любовта сте спокойни, щастливи и много доволни от положението, в което се намирате. Не го проваляйте с глупости и прищевки. Необвързаните да се оглеждат на работното място. Някой може би вече ги е забелязал.

Дева

Денят ще ви даде повече слънце, отколкото има на улицата. Имате пълното право да се почувствате избрани. Приемете даровете, които ви се поднасят с благодарност, а не с високомерие. В любовта нямате време за романтика и това може да ви изиграе лоша шега. Постарайте се малко за половинката си. Необвързаните ще се радват на голямо внимание от противоположния пол. Изберете си някого и действайте смело.

Везни

Този четвъртък е по-важно да бъдете себе си, а не постигането на целта, особено ако не е по ваш вкус. Това може да повлече след себе си верижна реакция по изчистването на ненужни неща в живота ви. В любовта усещате лек застой, който започва да ви тревожи. Направете нещо, за да избягате от ситуацията. Може би романтичен уикенд някъде... още другиден!

Скорпион

Денят ще ви поднесе подарък от страна на любимия ви човек. В него ще има послание, което обаче вие сами ще трябва да откриете. Ако чувствате съпротива анализирайте на какво точно се дължи. Може би не си заслужава да се бунтувате толкова. В работарта ще се наложи да поработите здраво, за да докажете, че заслужавате мястото и позицията си. Не пренебрегвайте ситуацията и се дръжте професионално.

Стрелец

Четвъртък е ваш ден, така че може да действате с размах. Последиците от това, обаче, ще продължат да действат през всички останали дни, така че помислете и за този вариант. В любовта трябва да сте по-смели, за да завладеете сърцето на мечтания човек. Бъдете дръзки, непредвидими и не се отказвайте при първата пречка. Необвързаните да внимават с изкушенията. Не си струва, ако имате здрава и щастлива връзка.

Козирог

Много е лесно да се действа, когато имаш всичко. Този оптимален вариант, обаче, не се среща толкова често, така че не раздавайте обещания под път и над път. Съобразете се с ресурсите си. В любовта сте малко неуверени. Дайте го по-смело или ще останете вечно сами. Обвързаните ще преживеят нещо уникално в леглото, което отново ще запали силно страстта под завивките.

Водолей

Този четвъртък изберете по-малкото зло. Може да не изберете и нищо, но не е ясно дали цената няма да е прекалено висока. Ако успеете да се справите с тази ситуация, няма какво да ви уплаши в бъдеще. В любовта имате някои колебания, които са напълно излишни. Човек не може да е вечно ентусиазиран за връзката си и да лети в облаците. Ежедневието е нормална част от една любов и то може да бъде също толкова прекрасно, колкото и всичко друго.

Риби

Този ден ви е даден да раздавате красота и усмивки. С подов или без повод - няма никакво значение. Не си мислете, че го правите за някой друг – направете го за себе си! В любовта си дайте малко време, преди да вземете голямо решение. Никой не ви притиска, а ако го прави - дайте му ясно да разбере, че имате нужда от време. Необвързаните да внимават да не се влюбят в най-добрия си приятел/приятелка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама