Любовно признание за една от зодиите в хороскопа за 24 март


Любовно признание за една от зодиите в хороскопа за 24 март
Снимка: iStock/Guliver

Денят ще ви донесе много романтика. Някои зодии ще се запознаят с нови и интересни хора, а други ще се чувстват прекрасно във връзката, в която се намират... Ето какво ни чака днес:

Овен

Днес рискувате да си спечелите завистници. Не се хвалете и раздавайте прекалено. Помнете, че щастието обича тишината и не разгласявайте подробности от личния си живот. В любовта това важи с пълна сила. Някой иска да навреди на връзката ви, просто защото сте много щастливи и с гордост показвате това. Говорете по-малко, за да трае по-дълго щастието ви.

Телец

Това е ден, в който е добре да изчакате с реализирането на замислите ви, особено онези от тях, които са свързани с личния ви живот. Ако от скоро познавате партньора си, не бързайте с важните решения. Истината е, че трябва време, за да прецените дали може да си паснете. За необвързаните денят ще е интересен, защото ще се радват на много внимание от противоположния пол. Истински неустоими сте!

Близнаци

Този петък ще ви хрумнат идеи, които не е желателно да пренебрегвате. Колкото и незначителна да ви се вижда някое хрумване, не го отписвайте. Именно от него може да се роди гениален замисъл. В любовта ще получите признание, което ще накара сърцето ви да бие лудо. Важен е човекът, от когото ще го получите...

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама