Месечен хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2016 г.


Месечен хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2016 г.

Овен

Септември започва по един интересен начин за представителите на знака Овен. Тотално потопени във вашите си представи ще ви е трудно да се преборите за постигането на личните ви цели. Въпросите, свързани със семейството и дома ще ви създават главоболия и ще имате чувството, че препятствията изникват всяка минута. На другия край на това тревожно положение ще бъде едно изключително красиво лице, което напълно ще отговаря на емоционалните ви потребности. С напредването на дните ще се чувствате все по-обичани, така че какво значение имат проблемите. Към 10 септември пелената пред очите ви ще падне и ще прогледнете по-ясно. Пред вас ще се появи възможност за печалба, при която обаче ще се изисква да постъпите с висок морал. На 18 септември ще сте склонни да сваляте звезди от небето. Внимавайте, защото ще се очаква думите ви да бъдат подкрепени с действия. В дните около 20 септември ви очаква период на истинско безоблачно щастие и приятни изненади. Не отпускайте съвсем края, тъй като в края на месеца отново ще ви се наложи да отстоявате интересите си.

Телец

Началото на новия месец може да остане незабелязано от повечето представители на знака Телец. С напредването на дните отговорностите ще се разреждат и ще можете по-често да си поемате дъх. От 4 септември и следващите дни ви очакват доста романтични преживявания със сексуален привкус. Звездите ви съветват да бъдете предпазливи и да отложите пробването на нови техники за друг път или поне задължително да спазвате правилата за безопасност. Освен това се пазете от алкохола и други упойващи вещества. В периода от 9 до 16 септември може да претърпите загуби. Не се натъжавайте – със сигурност това ще ви донесе и своите ползи. Втората декада на месеца ще бъде доста наситена откъм изненади, които ще изискват много сили от ваша страна. Може да се сблъскате с нечий егоизъм. Регулирайте емоциите си. Третата декада на септември ще ви награди със заслужено спокойствие. В дните след 25 септември ще се насладите на приятни изненади и романтична проява на чувства от страна на партньора ви.

Близнаци

Вашият господар Меркурий иска да си почине през по-голямата част от месеца и затова правилата, които важат за този период ще важат най-вече за представителите на знака Близнаци. Възможно е да станете по-критични и имат повече претенции към околните. Обръщат прекалено внимание на детайлите и болезнен стремеж към реда. У някои започват да се забелязват признаци на...

... за ВСИЧКИ ЗОДИИ - ТУК :)

.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама