Месечен любовен хороскоп за октомври 2017 г.


Месечен любовен хороскоп за октомври 2017 г.
Снимка: iStock/Guliver

Новият месец ще ни донесе страхотни изненади. Някои зодии ще бъдат много ухажвани и желани, а мъничко от самочувствието им ще се възроди. Други зодии ще направят голяма крачка в професионалния си живот и ще изкачат още едно стъпало по стълбицата към успеха.

Ето какво ви чака през октомври 2017 г. според зодията:


Овен

Очаква ви много любопитен месец, който ще ви накара да осъзнаете кой е човекът за вас и причината за това винаги е била пред очите ви. Очаквайте твърдо доказателство за чувствата и намеренията на някого, не ги пренебрегвайте и отворете сърцето си. Да обичаш е трудно, да позволиш да бъдеш обичан - още повече.

Телец

Колебанията приключват, сърцето ви най-накрая ще реши какво иска само. От вас се иска само да запазите спокойствието и равновесието, което сте постигнали и да не се страхувате от любовта. Когато обичате се чувствате живи и това е необходимост, която ще ви връхлети с пълна сила.

Близнаци

Ако даден човек вече не е до вас, то не е трябвало да бъде. Не поглеждайте назад, не питайте защо и не мислете за причината. В момента имате най-голяма нужда от това да погледнете към себе си и да осъзнаете от какъв партньор имате нужда. Всичко останало ще си дойде по местата.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама