Месечният хороскоп за ноември 2016


Месечният хороскоп за ноември 2016

Овен

Месецът ще започне с малко препятствие, но то ще бъде по-скоро като стимул, отколкото като сериозен проблем. Още през втория ден на месеца ще забравите за него, но ще си останете с вдъхновението. Ноември ще ви дари с много дисциплина и възможности не само да преследвате личните си цели, но и да ги постигате. Това важи най-вече за първите десет дни от периода. На 6 ноември емоциите може да излязат извън контрол – не го допускайте. Дните ог 16 до 21 ноември ще бъдат най-успешни за вас. Това важи особено за дейности, свързани с висшето образование. Някои представители на знака може да получат изгодно предложение за работа в чужбина. Полагането на изпити в този период гарантира успех. От 24 ноември започва време, в което късметът ще ви следва във всички юридически въпроси. Периодът е подходящ за полагане на грижи за външния вид. Всички промени в тази сфера ще да успешни. Отношенията ви с партньора също ще ви донесат само положителни емоции. Ако имате по-сериозни намерения използвайте момента, за да направите своето предложение.

Телец

Началото на ноември ще завари някои представители на знака в щастливо блаженство, свързано с личния им живот. Изненадващо събитие ще тласне развитието на връзката ви в посоката, в която ще се чувствате максимално удовлетворени. Дните до 10 ноември са подходящи за всякакви манипулативни действия в това отношение. Следват няколко дни на покой, когато около 16 ноември просто вече няма да ви свърта на едно място. Ще имате желание да реализирате всяка идея, която се роди в главата ви. Тук обаче трябва да бъдете внимателни. Някои от хрумванията ви може да не са готови да видят бял свят и ако форсирате нещата рискувате да попаднете в задънена улица. В периода до 24 ноември бъдете внимателни с приема на алкохол и лекарства. Пазете се от илюзии, празни обещания и измами. Общо взето, колкото по-хубаво ви изглежда или звучи нещо, толкова повече се пазете от него. В последните дни на месеца енергията ви ще нараства. Избавете се от нещата, които ви товарят, но внимавайте покрай тях да не се разделите с нещо, което има висока стойност в живота ви. За по-важни решения се посъветвайте с ваш верен приятел.

Близнаци

Ноември ще ви подари невероятната възможност да осъществите най-смелите си идеи, свързани с развитието на личността ви. Не сте и сънували нещата да се случат точно по този начин. Принос в успеха ви ще бъде способността ви да се разтоварите от всичко, което ще ви пречи по пътя нагоре. Особено голям успех очаква онези представители на знака, които се занимават с изкуство или други творчески дейности. 10 ноември обещава да бъде един запомнящ се с емоциите си ден, в който ще получите мечтаното в личен план. От 13 ноември нататък може да си позволите да...

... за ВСИЧКИ ЗОДИИ - ТУК :)

.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама