Настъпва новолуние в Овен - ето какви са поверията


Настъпва новолуние в Овен - ето какви са поверията
Снимка: iStock/Guliver

Новолунието е чист лист, върху който може да напишете мечтите си. Това е чудесно време да определите своите цели и намерения, да решите какво точно искате в живота си и кои от проектите да реализирате.

Осланяйки се на сетивата си сега може да се опитате да надникнете в бъдещето и да имате най-ясната представа как ще се развият събитията.

Това Новолуние обаче е наистина специално и ще се случи в знака на Овена на 28 март. То е първото за настоящата астрологична година и затова може да разкрие пред вас невероятни възможности.

Периодът ще има по-голямо значение за жените и съдържа своите, както положителни така и отрицателни моменти.

Няма нужда да ви разказваме за природата на Овена, затова не се учудвайте, че настоящата седмица може да бъде прекомерно конфликтна, а споровете да се зараждат буквално от въздуха. Ето защо трябва да бъдете много внимателни: бройте до 10 преди да отговорите на някое предизвикателство, бъдете внимателни докато шофирате. Най-добре не се захващайте с тежка физическа дейност и проявете бдителност при боравене с остри предмети.

Поверията за деня на Новолунието съветват да се купи нещо червено. Вземете и червени свещи, които да запалите в помещенията, в които ще бъдете. Колкото повече пъти запалите свещите в дните от 28 до 30 март (дори да е за пет минути) толкова по-добре.

Вечерта окадете помещенията с тамян. Започнете деня активно – с гимнастика или крос, вземете контрастен душ. 

Новолунието съвпада с ретроградния период на Венера, така че не се колебайте да бъдете ясни при изразяването на желания си. Това е време, в което смело да направите първата крачка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама