Не се влюбвай в мъже от тези зодии


Не се влюбвай в мъже от тези зодии
Снимка: iStock/Guliver

Има мъже, които са страхотни любовници и които могат да подлудят всяка жена. Има и такива, които са верни докрай, уважават и ценят половинката си. Те могат да даряват безрезервна любов и държат на топлината и разбирателството. Има и мъже, които трудно показват емоциите си и предпочитат просто да се забавляват.

Представяме ти мъжете, които по зодия се определят като най-добрите любовници, но по-добре да не разчиташ да се влюбят в теб и да те обичат до живот.

Близнаци

Те са влюбчиви и търсещи новото и различното. Можеш да бъдеш сигурна, че ще се забавляваш много с такъв партньор, но ако търсиш дълга връзка, бъди готова за разочарования. Падат си малко кръшкачи и често се заглеждат по други мадами. Когато са във връзка, имат склонност да търсят разнообразие и това може да е повод за изневери или проблеми. С течение на възрастта обаче и наличието на правилната партньорка, тези симптоми отшумяват.

Везни

Много привлекателни и колоритни. Обожават игричките и жените. Склонни са да се впускат в любовни приключения, но имай едно наум за тях. По-добре бъди предпазлива в емоциите си към Везните, за да не се опариш. Те трудно се влюбват и често пазят чувствата си. Изключително подходящи партньори са за секс и еротични забавления.

Стрелец

Най-бурни са в леглото и са изключително страстни. Могат да задоволят всеки твой сексуален каприз и да те направят богиня. Когато говорим за връзка обаче, са опасни. Обикновено избягват да се обвързват сериозно и дават двусмислени сигнали на дамите. Открито ще покажат симпатиите си към теб, но в същото време ще се заглеждат и по други момичета. По-добре не се влюбвай от пръв поглед в него. Опознай го и бъди сигурна, че е подходящ за теб.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама