Нещо ще се случи в ЛЮБОВТА в хороскопа за 29 май


Нещо ще се случи в ЛЮБОВТА в хороскопа за 29 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Не режете клона, на който се намирате. Понякога е много трудно и ни иде да се откажем от всичко. Правилният път, обаче, е да се опитате да се изкачите нагоре, а не да падате. Това е в работната сфера, в личен план няма за какво да се притеснявате. Обвързаните ще се радват на все по-голямо внимание от своята половинка. Любовта ви ще цъфти! Необвързаните ще усетят, че хлътват по някой уж "неподходящ". Такава дума в любовта не съществува, за това... просто действайте.

Телец

Последователността и инатът са две различни неща. Познават се по резултата. Ако се чувствате зле значи може би е добре да смените тактиката, а не да я задълбавате. В любовта може да получите изненада, за която не сте си и мечтали. Признание, което ще ви качи на седмото небе от щастие. Бъдете спокойни и се радвайте на момента. Не мислете, че за всяко хубаво нещо си има цена.

Близнаци

Днес се опитайте да кажете нещо хубаво на всеки, когото срещнете. Резултатът ще надмине очакванията. Имате нужда от повече положителни събития в живота ви и сте в състояние да ги създадете сами...

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама