Невероятно щастлив ден очаква 1 зодия на 11 декември


Невероятно щастлив ден очаква 1 зодия на 11 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник заложете на дипломацията. Няма да ви е лесно, но не позволявайте да ви извадят от равновесие. Ядосайте ги с вашето спокойствие.

Телец

Този вторник ще е изключително активен ден в работата, отложете уговорките с приятели. Няма да ви остане време за тях. За самите вас няма да имате такова. Пригответе си бърза закуска и шише с вода, за да поддържате силите си.

Близнаци

Този вторник ще е успешен в любовно отношение. Ако се чудите как точно да покажете любовта на половинката си, използвайте собственото си въображение. Оставете чуждите идеи, вашите са най-добри.

Рак

Денят ще е успешен, тъй като ще ви позволи да реализирате много от личните си цели. Освен това ще получите добра новина от чужбина, която ще ви донесе дивиденти.

Лъв

Този вторник от вас ще се изисква хладнокръвие и трезва равносметка. Не позволявайте на никой да ви разчувства. Не сте вложили толкова усилия, за да махнете на всичко с ръка.

Дева

Този вторник съвсем спокойно можете да заложите на личния си чар. Това не само ще ви спести някои усилия, но може и да ви донесе дивиденти. Надяваме се да не отидете прекалено далеч.

шапка

Везни

Днес избягвайте острите думи. Потопете се в чувствата си на безопасно място, за да не си навлечете неприятности и изхвърляйте ненужното – гняв, съжаление, тревоги.

Скорпион

Този вторник няма да е от най-интересните. От нямане какво да правите може да ви хрумнат какви ли не глупости. Важното е да се въздържите от всякакъв вид агресия.

Стрелец

Този вторник е ден, в който трябва да мислите за пари. Любовта и мечтите оставете за друго време – там няма да имате успех. Другото обаче ще постигнете лесно и ще се чувствате добре.

Козирог

Сега, както никога, сте готови за нови начинания. Дайте шанс на промяната и ако някакъв мъничък страх се опита да ви спре, го уплашете с вярата и надеждата си, които имате занапред.

Водолей

През днешния ден избягвайте общуването на лични теми. Може да съжалявате за казаното. Просто сменете неудобната тема с усмивка. 

Риби

Този вторник наблегнете на интелектуалната дейност. Ако трябва да покажете познания, сега е моментът. Забравете за скромността и притеснението.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама