Невероятно щастлив ден очаква 1 зодия на 17 август


Невероятно щастлив ден очаква 1 зодия на 17 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Сутринта няма да ви завари в добро настроение, но към средата на деня нещата ще се променят. Личен проблем ще получи разрешение от само себе си.

Телец

Днес стойте на страна от спорове и кавги. Няма да спечелите нищо. Усмихвайте се на всичко, което се случва. 

Близнаци

Това е ден, в който ще получите добра новина, свързана с работата ви. Вечерта бъдете сигурни, че заслужавате подобаващо отбелязване на случилото се.

Рак

Разкъсвани сте от съмнения. Ситуацията може и да приключи добре за вас, но ще трябва да положите сериозни усилия.

Лъв

Това е ден за нови начинания. Ще ви зарадва късмета начинаещия. Вечерта си легнете рано. 

Дева

Днес не говорете за намеренията ви. Ако все пак сте решили да го направите доброволно, по-добре да поизчакате по-подходящ момент, който обаче не е точно сега.

Везни

Денят може да ви донесе допълнителни задачи. Ако се уговорили среща за вечерта, бъдете готови за варианта да я отложите.

Скорпион

Този петък се замислете дали не пропускате нещо важно. Така ще ви стане ясно защо се чувствате некомфортно през последните дни. Залисани в работа забравяйте за някои важни моменти от връзката ви. Забавете темпото, особено ако сте рожденици.

Стрелец

Това е ден за среща с реалността. Драмата не е толкова голяма и ако не се вглъбявате прекалено още към вечерта ще сте като нови.

Козирог

Каквото и да направите днес не съжалявайте за случилото се. Станалото е това, което е трябвало и то е за добро. Ако престанете да упорствате в обратното ще ви е много по-лесно.

Водолей

Това е ден, в който да запазите мнението си за един по-късен етап, колкото и да ви се иска да го споделите. Много е вероятно да ви слуша зложелател.

Риби

Трудно ви е поддържате баланса. Емоциите ви са прекалено. Спешно трябва да намерите отдушник на чувствата си преди да са ви навредили.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама