Романтичен ден очаква една зодия на 20 юли


Романтичен ден очаква една зодия на 20 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес няма да успеете да постигнете замисленото и по-добре не настоявайте. Ще дойде и точният момент, но за сега ще трябва да проявите търпение.

Телец

Денят не е подходящ за експерименти. Придържайте се към обичайното си поведение. Вечерта е подходяща за романтични преживявания.

Близнаци

Очаквайте разрешаване на спор във ваша полза. Емоциите ви днес ще ви помогнат в доказването на правотата ви.

Рак

Това е ден, в който да помислите за другите. Вашите лични цели ще трябва да почакат осъществяването си, но грижата ви за другия ще бъде възнаградена.

Лъв

Денят ще е изключително активен и ще ви се наложи да се борите на няколко фронта. Трудно ще срещнете разбиране от отсрещната страна, но направете, каквото сметнете за нужно.

Дева

Очаква ви романтичен ден. Няма да може да мислите за друго, освен за половинката ви, така че се постарайте тя или той да го разберат по най-красивия начин.

Везни

Ще имате късмет в любовните отношения. Насочете енергията си натам. Ако се налага да проявите творчество в работата – не е вашият ден.

Скорпион

Това не е ден за преследването на лични цели. Вложете енергията си в това да измислите приятна изненада или подарък за близък човек.

Стрелец

Денят ще е изключително успешен за вашите лични отношения. Каквото и да направите ще бъде прието добре от партньора ви, но не злоупотребявайте с добронамереността му.

Козирог

Денят ще успешен за изпреварващи и изненадващи действия. Имате възможност за постигането на сериозни финансови постижения.

Водолей

Най-добре не влизайте в спорове и конфликти. Колкото и да сте уверени в правотата си няма да сте от печелившата страна. От вас ще се искат реални резултати и усилия.

Риби

Противоречие може да доведе до конфликт с партньора ви. Най-добре се заемете с изхвърляне на стари и ненужни вещи, а може и да усъвършенствате нещо в характера ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама