Седмичен хороскоп 24-30 септември


Седмичен хороскоп 24-30 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица облаците във връзката ви внезапно може да се сгъстят. Най-добре не търсете под вола теле и бъдете по-ниски от тревата, ако не искате грандиозни разправии, в които вие едва ли ще излезете победители. Използвайте седмицата за свои лични цели, свързани с външния вид. Там няма да сбъркате. През почивните дни ще може да си отдъхнете от притесненията, свързани с партньора ви.

Телец

Това е седмица, в която да заложите на творческия подход. Всичко, което сега фантазията ви подскаже, ще бъде вярно. Не си поставяйте граници на въображението и ще преминете планини и върхове. Хубаво е да знаете, че планираните дейности през седмицата може да срещат непредвидени трудности. Не се притеснявайте от това, защото ще ви бъдат отворени други пътища за действие и ще избегнете сериозни трудности, благодарение на тези промени.

Близнаци

Седмицата е благоприятна за внедряването на интелектуални хрумвания. Колкото и да е странно, нарушаването на дисциплината може да доведе до сериозни открития. Не се колебайте да бъдете по-настоятелни при налагането на идеите си. Сега може да си го позволите. Важно е да обуздаете и емоциите си, защото прекалената им сила може да ви довлече неприятности.

Рак

Седмицата ще ви завари с висока доза дисциплина. Имате нужда от този заряд, а и действията ви ще направят добро впечатление на работодателите и служебните ви партньори. Добре е да запазите от ентусиазма си и за бъдещи времена. В средата на седмицата ще се наложи да направите някои компромиси с личните ви цели, но след време ще бъдете компенсирани. Просто сега е период за вложения и лишения, но и той ще премине.

Лъв

Очаква ви успешна седмица в служебно отношение. Нивото на успеха ви ще зависи от вашия хъс и умерена агресивност при представянето на идеите ви. През периода не се заемайте с промени в бита и не изяснявайте отношенията си с партньора ви. Промените в тази област сега са нежелателни и няма да доведат до положителни резултати. Ще имате успех в юридическата сфера.

Дева

Седмицата ще ви даде достатъчно време, за да започнете онези дейности, които са свързани с личностното ви развитие. Не си мислете, че нямате достатъчно време или ресурси. Едно внимателно пренареждане на графика ви ще ви позволи да вместите новите си начинания без особени трудности. Разпределете енергията си равномерно, за да не „прегорите” от ентусиазъм още в началото на процеса.

Везни

Седмицата е подходяща за „разчистване на сметки” в личния живот. Ако противоречията с партньора ви са се натрупали, е крайно време да обсъдите това с него. За онези, които са взели решение за раздяла, сега е моментът да действате – всичко ще мине по-леко, отколкото сте си го представяли. В средата на периода бъдете готови за някои изненади. Няма причина да съжалявате за решенията си.

Скорпион

Очаква ви седмица, в която ще успеете да постигнете всичко, което сте замислили, че и повече. Така че не се колебайте да искате повече и да вярвате максимално в себе си. В личен план ще успеете да убедите партньора си за всичко, за което е имал съмнение, че е добра идея. Постарайте се да направите тези неща до четвъртък. След това насочете усилията си към укротяване на емоциите. Прекалената ви чувствителност тогава може да ви изиграе лоша шега.

Стрелец

Седмицата ще ви даде много. Това ще бъде интересен процес, тъй като успехът ви ще зависи от това до колко сте се разделили със старите вещи, но най-вече със остарелите разбирания и начин на мислене. Колкото повече място „освободите” в главата си и дадете място на новото – толкова повече ще спечелите. Не се колебайте да сте други, особено ако това ви прави по-добри.

Козирог

Седмицата е добра за непредвидени действия. Може да играете изненадващо в служебен план. Така със сигурност ще спечелите много пред конкуренцията. Същото важи и за личния живот. Ако имате спор с половинката си по даден въпрос, вашите изпреварващи действия ще ви гарантират изпълнение на желанието. В този случай, обаче, ще трябва да има и реванш от ваша страна. Не го забравяйте.

Водолей

Седмицата ще изиска от вас да покажете нови и по-добри страни от вашия характер. Опитайте се да дадете най-доброто от себе си. Сега залагате основата на важни отношения. Притеснението и отлагането няма да ви помогнат. Нито опитите да минете по лесния начин. Не забравяйте, че понякога на всички им е трудно.

Риби

Това е седмица, в която може да постигнете всичко, което искате, но само ако проявите висока степен на дипломатичност и гъвкавост. Ще се наложи да направите и някои компромиси. Вие знаете най-добре какво сте склонни да загубите, за да получите друго. Може би е добре да не сте чак толкова принципни. Погрижете се за здравето си. Не се колебайте да промените драстично някои ваши навици, свързани с храненето и движението.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама