Седмичен хороскоп от 26 юни до 2 юли


Седмичен хороскоп от 26 юни до 2 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Още в понеделник се опитайте да се справите с най-заплетените задачи, които ще изискват най-много усилия и концентрация. През целия период не е препоръчително да се претоварвате с работа. Възможно е изискванията към вас да бъдат прекалени. Опитайте се да обясните каква е реалната ситуация. Във вторник и сряда се въздържайте от взимането на прибързани решения. Сега не е моментът и за търсене на нова работа. Седмицата е благоприятна за установяване на нови приятелски отношения. През уикенда положете повече усилия в общуването с роднини. В здравословно отношение не правете компромиси с жегите. Избягвайте най-горещите часове за излизане и пийте много течности, но не подсладени.

Телец

Седмицата обещава приятни и полезни запознанства. Във вторник и сряда са вероятни успешни преговори за бизнес сътрудничество. В края на седмицата бъдете внимателни, когато общувате с колегите си, като и при изготвянето на документи. Не си позволявайте да подпишете нещо, без да го четете. Преди да вземете окончателно решение по важен въпрос, внимателно обмислете всичко, не забравяйте основните детайли и тогава непременно ще успеете. Най-решителните представители на знака ще имат победи в личен план. Най-добре е да прекарате почивните дни извън града, което ще позволи да възстановите силите си. Изберете тихо и прохладно място в планината.

Близнаци

През тази седмица се погрижете за самочувствието си. То трябва да на едно по-високо ниво. Във вторник ще имате възможност да реализирате стар замисъл. Сряда и четвъртък са добри дни за комуникация, започване на обучение, както и за преговори с бизнес партньори. В петък активността и инициативността, които проявите ще са във ваша полза. Най-добре е да посветите почивните дни на пасивна почивка. Освен това се опитайте да не вземате сериозни решения в личен план.

Рак

Седмицата няма да е скучна и обикновена, а изпълнена с много творчество. Ако сте планирали пътуване, то ще бъде богато на преживявания и събития. Най-благоприятният ден за него е петък. През първата половина на седмицата щастието ще ви усмихне в личен план и ще...

... за всички ЗОДИИ - тук :)

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама