Седмичен хороскоп за 11-17 декември


Седмичен хороскоп за 11-17 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица ще започнете, изпълнени с енергия и ще сте истински неуморими. Имате още малко време преди празниците да довършите някои подробности по ваши сделки. С усмивка и настойчивост лесно ще убедите другата страна да приеме вашите условия. Все пак 1-2 компромиса от ваша страна за цвят няма да навредят. В личен план нещата са в застой и това е най-добрият вариант за момента. Добре е да започнете да навлизате в празнично настроение, където ще обръщате повече внимание на положителните неща и самите вие ще искате да се промените към по-добро.

Телец

През тази седмица ще сте изключително работоспособни. Имате шанса да приключите работната година ако положите повече усилия. До края на работния период може да си оставите някои рутинни задачи или просто да излезете в една по-дълга отпуска. В личен план ще сте склонни към доста смели действия. Това е добре, но помислете хубаво дали и след последиците ще имате същия кураж и най-вече отговорност да поемете последиците, които ще настъпят.

Близнаци

Най-важното през тази седмица ще бъде да не бързате с изводите и разсъжденията, както и с действията, породени от тях. Оставете си двойно повече време за реакция от това, което обикновено си давате. Със сигурност няма да съжалявате ако реагирате по-късно. Ако се касае за намеса в отношения най-добре не вземайте отношение, нито страна, независимо от това, че много ще ви се иска да защитите ваш приятел. В любовно отношение може да ви се завие свят от срещи и флиртуване. Ако имате половинка няма да е хубаво да разбере.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама