Седмичен хороскоп за 17 - 23 февруари


Седмичен хороскоп за 17 - 23 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще имате шанс да проявите ваши уникални способности и умения. Това ще даде знак, на когото трябва, че сте уникални в своята сфера. Още в сряда очаквайте интересни предложения. Все пак не приемайте всичко и си знайте цената. В петък имате шанс да се договорите за почти всичко. В неделя не бързайте за взимате решения в личен план. Това е добър момент за стартирането на нов личен график, в който да намерите време за спорт и повече плодове и зеленчуци.

Телец

През тази седмица ще бъдете обзети от нетипична предпазливост. Истината е, че нямате поводи за повечето ви страхове. Те дори може да навредят на развитието ви в работата, а така също да се отразят отрицателно и на личния ви живот. В сряда намерете време да се отървете от рутината. Осигурете си дълга разходка, която да ви даде нужното спокойствие и уединение. Ще видите как повечето от проблемите ви ще се изпарят. В петък очаквайте хубава новина, която ще възвърне вярата ви в доброто. През почивните дни отдайте необходимото внимание на близките си.

5 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА ЛЮБОВТА С ТЕЛЕЦ

Близнаци

Тази седмица ще имате уникален шанс да превърнете противниците в съюзници, но трябва да действате внимателно и дипломатично. Във вторник очаквайте важни събития и новини, възможни са смяна на работа и нови запознанства. В сряда и петък не вярвайте на никакви слухове и клюки, би било крайно неразумно да се основават на каквито и да било изводи. В почивните дни, преди да разрешите проблема, е препоръчително да се консултирате със семейството си.

Рак

Това е седмица, в която ще бъдете изключително натоварени в работата си. Нека това не ви плаши. Трудността ще е шанс за бързо изкачване по кариерната стълбица. Сега е решаващ период за професионално израстване и свързаните с него материални постижения. В личния живот не всичко е толкова гладко. В края на периода ще разберете от кого наистина имате нужда и с кого сте готови да продължите пътя си. През почивните дни осигурете храна за душата си.

Лъв

През тази седмица чувството на несигурност ще ви попречи да се съсредоточите върху работата. Няма защо да се съмнявате, че имате повече сила и знания, отколкото си мислите. В средата на седмицата интуицията ви ще изостри, както никога досега. Дори в трудни и необичайни ситуации вие с точност ще предвиждате правилната линия на поведение. В края на седмицата сред общото безпокойство и суетене не се отказвайте от вярата си в доброто развитие на нещата. Прекарването на почивните дни съгласувайте с любимите си хора.

Дева

През тази седмица, ако проявите пословичната си прецизност, няма защо да се съмнявате в успеха си. Сега е важно да не приемате критиката враждебно. Ако не страдате от прекомерна чувствителност и горделивост, виждайки грешките си, само ще спечелите. В семейния живот разногласията не са изключени. Опитайте се да разберете не само вашата гледна точка. В здравословно отношение не правете компромис с качеството на храната. Избягвайте да ядете навън.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама