Седмичен хороскоп за 27 март - 2 април


Седмичен хороскоп за 27 март - 2 април
Снимка: iStock/Guliver

Седмицата започва добре. Ще се радваме на интересни събития, срещи с хора, които ще ни вдъхновят и ще сме малко по-заети от миналата седмица. Няма да имаме трудности на работното място, поне не и през първите дни на април. Какво още ни чака...

Овен

През тази седмица реномето ви постепенно ще придобива нови висоти. Ще бъдете търсени за съвети и споделяне на опит от много хора. Не се правете на недостъпни, но и не и не споделяйте ценно „ноу-хау“. Все пак информацията, която имате е плод на вашите усилия. Подскажете малко, а после – другите да се оправят както могат. В личен план не бъдете прекалено претенциозни. Помнете, че вие сте избрали човека до себе си и се опитайте да не го демонизирате. Седмицата е подходяща за възраждането на връзката ви с културата. Може да помислите и за стъпки, насочени към обогатяването на знанията ви и разширяването на светогледа ви.

Телец

През тази седмица ще сте изпълнени с идеи, но което е по-важно и с енергия, която ще ви позволи да започнете реализацията им. Не споделяйте до край хрумванията си, рискувате да бъдете „ограбени“ интелектуално. В личния живот от вас ще се иска признание и действия, които да покажат на партньора ви, че сте готови на някои компромиси. Възможно е да не се стигне до реализирането им, но е добре да покажете готовност. Онези от вас, които са родители, е хубаво да отделят повече внимание на детето си. Сега е период, в който може да изградите здрава връзка, изпълнена с доверие.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама