Седмичен хороскоп за 6 - 12 април


Седмичен хороскоп за 6 - 12 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще имате шанса да намерите ниша, в която да развиете своите бизнес умения. Не мислете, че всичко е загубено. Напротив - хубавите неща тепърва предстоят. Важното е да не унивате и да намирате достатъчно време за почивка и възвръщане на силите - най-вече психическите. Не пропускайте ден без тренировка у дома.

Телец

През тази седмица ясната ви категорична позиция по ключови въпроси няма да позволи на отсрещната страна да се опита да ви манипулира. Опитайте се колкото се може по-бързо да официализирате договореното. В личен план дайте повече свобода на половинката си. Доверието ви ще бъде възнаградено.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА АПРИЛ ТУК!

Близнаци

Успехът ви сега зависи само от вас. Спазвайте правилата на играта и никой няма да може да застане на пътя ви. В личен план може да бъдете притиснати да направите избор. Няма да имате много време за решаване, така че следвайте инстинкта и интуицията си, но не се подавайте на страха. За истинските неща се иска повече кураж и отговорност.

Рак

Посветете тази седмица на духовното си развитие. Подарете си няколко дни и нощи, отдадени на нови книги или филми. Душата ви търси разтуха и това е начинът да ѝ го дадете. Действията ви може да привлекат вниманието на много сериозен и ценен човек. Възможно е да положите началото на сериозна връзка или приятелство. Периодът е добър за започването на здравословен начин на живот.

Лъв

През тази седмица е добре да контролирате повече емоциите си. Ако сте прекалено разпилени, може да изпуснете съществена печалба или изгода. Времето крие своите изненади и е желателно да не пропускате добрите възможности. В сряда и четвъртък следете и за усложняване на неща, на които възлагате големи надежди. Някой може да се опита да извърши незабележим промяна в живота ви без вашето съгласие.

Дева

През тази седмица ви очаква много любов и признателност. Сега може да се отдадете на сантименталност и да изживее всички емоции. Не се колебайте да се поглезите и да си позволите времето, което все не ви достигаше, за да осъществите замислите, посветени само и единствено на вашите интереси.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама