Седмичен любовен хороскоп за 11-15 февруари


Седмичен любовен хороскоп за 11-15 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През най-любовната седмица от годината ще бъдете особено настойчиви. Ако едно сърце не може да бъде покорено с думи, тогава със сигурност действията ще ви помогнат. А вие определено сте човек на действието, така че успехът ви е вързан в кърпа!

Телец

Не спирайте да вярвате, да се борите и да мечтаете. Знаете, че е рядкост да се намери човек, с който да си паснете в толкова много аспекти. Дори да изпитвате затруднения в комуникацията, всичко това е временно.

Близнаци

За Близнаците романтиката ще е на макс! Подаръци, изненади и романтични жестове от човека, пленил вашето сърце. Ще ви обземе вълна на спокойствие и споделеност, а това е прекрасно.

Рак

Бъдете търпеливи и отворете очите си, защото любовта не винаги идва във формата, в която сте я „поръчали”. Вашата половинка може да полага неимоверни усилия да ви зарадва, но ако вие очаквате нещо конкретно, по-добре му кажете, за да не се получават недоразумения.

Лъв

Обвързаните Лъвове е редно вече да се замислят за по-сериозна крачка във връзката. Може би не е лоша идея да обсъдите съвместно съжителство или нов член на семейството.

Дева

Оставете се крилете на любовта да ви носят из бледо розовото небе и ще видите, че да обичаш не е толкова страшно, колкото изглежда. Може да се появят дребни трудности, но нека те не бъдат сериозна пречка за плановете ви.

Везни

Тази седмица ви се падат генерални решения. Ще си дадете сметка дали това е човекът за вас в истинския смисъл на думата, или е време пътищата ви да се разделят.

Скорпион

Леко объркване, горещи емоции и цял куп изненади очакват Скорпионите през седмицата на Свети Валентин. Обвързаните ще бъдат доста напрегнати, защото очакват нещо специално и не знаят дали ще го получат.

Стрелец

Не е лошо Купидон да зарадва Стрелците с малко повече смелост и увереност. Ако не предприемете сериозни стъпки в съвсем скоро време, ще изпуснете златен шанс в любовта, който не идва всеки ден.

Козирог

Козирозите няма да се реят в небето сред балони във формата на сърца, но ще намерят своя начин да бъдат щастливи и да зарадват половинката си.

Водолей

Седмицата на романтиката тече с пълна силна и ще получите истинско внимание, за което отдавна копнеете. Цялото това приключение е напълно заслужено и трябва да му се насладите пълноценно.

Риби

Неочаквани чувства ще объркат малко съзнанието ви и ще ви поставят пред дилема. Не е сега моментът да взимате важни решения, освен ако сърцето и разумът не са на едно мнение.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама