Седмичен любовен хороскоп за 15-19 октомври


Седмичен любовен хороскоп за 15-19 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Някои от представителите на зодията тази седмица ще направят решаващ избор в любовта, тъй като са пленени от някой специален човек. Ако търсите нова половинка, ще ви бъде повече от лесно да привлечете към себе си нови обожатели.

Телец

Ще имате усещането, че във връзката ви нещата се развиват с бързи темпове. Ще имате добри възможности да се опознавате и преоткривате, да споделите мисли, опит и може би да преследвате заедно някакви общи интереси. Предстоят ви чудесни дни.

Близнаци

Ако с половинката си сте имали планове да закупите нов дом, тази седмица плановете ви ще започнат да се реализират. Бъдете внимателни при подписването на договорите. Отдайте се и на романтика, защото периодът е благоприятен в това отношение.

Рак

Уважаеми Раци, предстои ви една фантастична любовна седмица. Комуникацията между вас и половинката ще върви повече от гладко. Ще имате много възможности да укрепите връзката помежду ви.

Лъв

Ще имате яснота по отношение на решаването на важни въпроси, свързани с любовта. Каквото и негативно да се случи между вас и любимия човек, решете проблема с мирен тон. Не забравяйте, че в любовта трябва да се правят и компромиси.

Дева

Романтиката ще бъде силно изявена, което ще ви накара да се почувствате повече от добре. Ако скоро сте започнали нова любовна връзка, ще осъзнаете, че чувствата ви към него или нея са дълбоки и истински.

Везни

Без значение дали сте обвързани или не, тази седмица ще бъде благоприятна в любовен план. Очакват ви специални моменти. Може да се отдадете на романтично пътуване с любимия, да заживеете заедно, а някои от вас имат големи шансове за нови и интересни запознанства.

Скорпион

Приятелите ще изиграят важна роля за любовния ви живот. Някои от вас може да поискат съвет от приятел за любовта. По-добре не го правете, той може да ви обърка.

Стрелец

Представителите на зодията, които се намират в неангажираща сексуална връзка, може би ще вземат решение за тези свои взаимоотношения. Някои от вас са решени да пробват нещо повече с този партньор.

Козирог

Интензивна ще бъде любовната седмица за родените под знака на зодия Козирог. Комуникацията върви гладко помежду ви и ако все още не сте планирали кратка почивка, време е да го направите.

Водолей

Любовта е за смелите. Сега не е моментът да се плашите от това да споделите вашите чувства. Ако го направите, във вас ще остане усещането за сигурност и спокойствие от връзката ви с този човек. Отдайте се на повече романтика.

Риби

Имате прекрасна възможност да се свържете с любимия човек. Той или тя може да ви окажат своята подкрепа по отношение на работата ви. Всичко върви по план, насладете се на всяка минута щастие.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама