Седмичен любовен хороскоп за 19-23 февруари


Седмичен любовен хороскоп за 19-23 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Вижте какви изненади са ви приготвили звездите за новата седмица.

Овен

През новата седмица решенията ще взимате заедно с половинката и без проблем ще постигате консенсус. Оставете нещата да се случат, за да не изпуснете щастието си.

Телец

В началото на седмицата ще се замислите за много неща от живота и ще откриете, че любовта е на една крачка и от вас зависи да я направите първи. Откривайки много нови неща за половинката си, ще осъзнаете колко добре се чувствате в тази връзка.

Близнаци

Тези от вас, които имат половинка до себе си, ще се почувстват свързани на духовно ниво. Ако нямате любим човек, седмицата е идеална за нови познанства. Ако се появи проблем на хоризонта, оставете го настрани и изчакайте правилния момент за решаването му.

Рак

Трябва да се запитате дали сте готови да направите нова крачка в живота си и можете ли да отворите сърцето си за човека до вас. Чакате прекалено дълго и влагате излишна енергия за нещо, което може би никога няма да се случи.

Лъв

В първите дни на новата седмица ще бъдете изцяло посветени на семейството и това няма да ви тежи, напротив. Петък обещава романтика, затова се възползвайте от нея.

Дева

Имате много причини да се усмихнете, а любовта е само една от тях. Радвайте се на споделените мигове, защото съвсем скоро те ще са повече, отколкото сте и мечтали.

Везни

Мнителните Везни най-накрая ще постигнат хармония, защото ще се повиши доверието им в партньора. Възможно е да вземете някакво решение, което касае и двама ви, важно решение за общото ви бъдеще.

Скорпион

Дайте воля на чувствата си - достатъчно силни са, за да разпалят искра, която ще пламне в прекрасно преживяване. Очаквайте незабравими мигове и се престрашете да направите всичко онова, от което се страхувате.

Стрелец

Магнетични, привлекателни и неустоими. Така ще изглеждате за другите. Сега имате добра възможност да се възползвате от късмета си и да затвърдите любовната си връзка или да стартирате нова.

Козирог

Тази седмица ще сте на по-особена вълна. Искате да споделяте ваши мисли относно любовта и връзката си с близки приятели. Въпреки подкрепата им, оставете нещо и за себе си като информация, защото различните съвети могат да ви объркат.

Водолей

Никога не се отказвайте от това, за което се борите. Седмицата ви ще бъде изпълнена с обрати, докато накрая ще се случи точно това, за което тайничко се надявате. Имайте малко търпение. 

Риби

Новата седмица ще ви вдъхнови да опитате нещо ново с половинката, като да започнете хоби, образователен курс, да посетите семинар. Тази умствена стимулация ще ви сближи още повече като партньори.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама