Това са зодиите, които много трудно казват "Обичам те"


Това са зодиите, които много трудно казват "Обичам те"
Снимка: iStock/Guliver

Има зодии, които много трудно успяват да кажат думите "Обичам те". При някои е от страх да не бъдат наранени, от стеснителност или притеснение. При други е заради жаждата им за живот. Има 3 зодии, които много рядко и много трудно успяват да се пречупят и да изрекат тези думи. Когато го направят обаче, определено са истински влюбени и обичат силно.

Дева

Те са доста страхливи и често колебливи. Първо искат да се уверят, че всичко във връзката им е перфектно и че има взаимност. Притесняват се да признаят обичта си и често това проваля любовните им отношения. Премислят прекалено много нещата и по този начин губят ценно време.

Страх ги е да предприемат недообмислени действия. Искат връзката им да е сериозна и партньорът им да дава всичко от себе си. Ако не виждат желание от половинката си, Девите бързо се отказват и не предприемат никакви действия. Все пак идва момент, в който Девата казва, че обича. За да го направи, връзката й трябва да е идеална и да е сигурна, че човекът отсреща споделя същите чувства.

Скорпион

Тях ги е страх да не бъдат предадени или наранени. Често са страдали в миналото и са скептично настроени в началото на връзката. Трябват им много време и доказателства, за да спечелите доверието им. Винаги ги обземат мисли, че половинката им ги лъже или заблуждава и това често проваля романтичните им отношения. Страхът, който изпитват, ги прави дръпнати и студени. Когато обаче се пречупят и изрекат думите "Обичам те", няма да ви излъжат. Те са искрени и не биха казали толкова силни думи, ако не ги чувстват.

Близнаци

Тях не ги е страх от изричането на тези думи, а по-скоро от това да имат сериозни отношения. Обичат да флиртуват, дори когато са във връзка. Новите запознанства за тях са като хоби, обичат да са обградени от много хора и да получават внимание. За тях връзката не е щастие и те предпочитат да не са в такава. Много трудно намират човек, който им е достатъчен и нямат желанието на флиртуват. Когато го намерят, се отпускат лесно и още в началото на връзката могат да кажат, че обичат въпросния човек.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама