Уроците на 2018-та за всяка зодия - Част 2


Уроците на 2018-та за всяка зодия - Част 2
Снимка: iStock/Guliver

Какви поуки ще си вземете според хороскопа за 2018-та? След като ви запознахме с най-ценните напътствия за първите 6 представителя от зодиака, ето и продължението:

Везни

Тази година всичко ще зависи само и единствено от вас. Няма да ви се налага да търсите помощ и подкрепа от близки. Всички важни решения за живота си ще вземете самостоятелно и ще бъдете много по-решителни, отколкото до сега.

Скорпион

Време ви е да станете малко по-смирени и добронамерени. Вътрешният ви усет ще ви доведе до големи успехи, но ще успеете да постигнете желанията си със смирение и разбиране към околните.

Стрелец

Семейството ще бъде в основата на всичко. Ще мислите за него, както за себе си. Ще бъдете по-съсредоточени върху проблемите на близките ви и това ще ви промени много. Ще се научите на отговорност и всеотдайност

Козирог

Вашите близки ще имат голяма нужда от вас. Започвате нови начала, които са огромни стъпки в развитието ви. Ще успеете да координирате всичко и да се справите с всяка трудност. Времето ви за почивка ще бъде ограничено, но знаете, че си заслужава.

Водолей

Тази година ще се научите да се радвате на малките неща и да дарявате любов на всички. Вече няма да се ядосвате на дребните проблеми в ежедневието, а ще приемате с лекота трудностите. Ще можете да вложите енергията си в успешни проекти.

Риби

Уроците на 2018-та ще бъдат много за вас. В професионален план ще можете да бъдете по-решителни и да не се предоверявате на добрите колегиални отношения. Ще бъдете и много по-амбициозни. В любовен план ще научите, че вие и вашите чувства са най-важни и няма да правите повече компромиси със себе си и емоциите си.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама