Вълнуваща новина за 2 зодии в хороскопа за 23-ти март


Вълнуваща новина за 2 зодии в хороскопа за 23-ти март
Снимка: iStock/Guliver

Днес ни очаква много вълнуващ ден. Две от зодиите ще се радват на хубави новини, които чакат от много време насам. Какво точно ни чака... прочетете в хороскопа си за днес:

Овен

Днес няма да имате толкова много време за губене, колкото си представяте. Дори е добре да станете по-рано сутринта, за да може да се справите с всичко. Имайте предвид, че всичко, което забавите ще нараства лавинообразно и ще ви донесе само главоболия в бъдеще. В любовта ще получите признание, което ще ви накара да се почувствате наистина цененни и обичани. Радвайте се, че имате толкова стабилна връзка и я пазете с цената на всичко.

Телец

Този четвъртък може да пропуснете нечий много важен празник. Напрегнете мозъка си още от сутринта. Освен това само с едно обаждане няма минете. Ще трябва да изберете подобаващ подарък. В любовта няма да имате проблеми, а съвсем леки съмнения, които не бива да допускате да ви вгорчат живота. Очаква ви много хубава новина, която ще ви накара да забравите за дреболиите. Нещо, за което отдавна мечтаете със своя партньор.

Близнаци

Този четвъртък е подходящ за всякакви промени в живота ви. Това може да е просто нов цвят че...

... за всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама