Зодиите, които много трудно се примиряват, когато биват отхвърлени


Зодиите, които много трудно се примиряват, когато биват отхвърлени
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, които астролозите определят като по-чувствителни и уязвими. Те искат всеки да ги харесва и са готови на всичко, за да го постигнат. Ето защо много трудно се примиряват с факта, че не всеки човек иска да бъде в компанията им.

Наясно са, че флиртовете не винаги са успешни, но когато някой ясно покаже, че не иска да бъде с тях, те много се разстройват. Почти винаги става дума за представителите на тези няколко зодии, които имат високо его и им е трудно да повярват, че има хора, които не са привлечени от тях. Вижте кои са тези зодиакални знаци:

1. Лъв

Тези хора са много горделиви и са родени да бъдат победители. Голямото им его може много лесно да бъде засегнато. Честно казано, Лъвовете доста рядко биват отхвърлени, защото определено спадат към привлекателните зодиакални знаци. Поради тази причина са изключително учудени, когато някой ги отреже. В тези моменти Лъвовете започват да се съмняват в себе си и качествата си, но бързо преминават през този период и продължават напред.

2. Скорпион

На пръв поглед изглеждат много студени и безчувствени, но всъщност това не е така. Чувстват се наистина адски наранени, когато някой ги отхвърли. В случай, че харесват някого, Скорпионите му се доверяват напълно и не могат да повярват, че е възможно този човек да ги отхвърли по някакъв начин. Когато това се случи, често се затварят в себе си и започват да тъгуват. Разбира се, пред хората те превръщат болката в гняв и с нищо не показват, че душата им плаче. Те, подобно на Лъвовете, имат огромно его, което им пречи да покажат слабост.

3. Риби

Много мили и романтични хора, които точно поради тази причина много трудно преживяват отхвърлянето. Дават всичко от себе си, когато харесват някого и не могат да се примирят, че е възможно този човек да не ги харесва. Рибите мечтаят за човек, който ги обожава, държи се добре с тях и дава всичко от себе си за отношенията им. Хората, които ги отхвърлят са прекалено жестоки и безмилостни според представите им. Рибите живеят в собствен измислен свят и вярват в щастливия край. Когато се появи човек, който разрушава представите им, се чувстват изключително зле. Много трудно успяват да продължат напред. Спират да вярват в любовта и се отчайват.

4. Рак

Тези хора приемат отхвърлянето най-трудно. Със сигурност знаете, че са много чувствителни и емоционални. Привързват се много силно, дават всичко от себе си, пренебрегват собствените си интереси и правят всичко за този, на когото са дали сърцето си. Когато този човек ги отхърли, болката която изпитват, е огромна, неописуема. Те дълго време след това анализират ситуацията и се чудят как са дали толкова много за човек, който накрая ги отхвърля. Раците могат да бъдат наранени наистина много лесно. Приемат отхвърлянето много тежко, сякаш е дошъл краят на света. Те вечно живеят в страх, че ще бъдат изоставени и ще останат сами. Не могат да приемат факта, че трябва да оставят човека, в когото са влюбени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама