Зодиите, които не си подхождат


Зодиите, които не си подхождат
Снимка: iStock/Guliver

Научете с коя зодия не си подхождате в любовен план.

Овен (21 март - 19 април)

С Риби

Вие сте прекалено практични за много чувствителните и емоционални Риби. Ще трябва да положите много усилия, за да направите тази връзка работеща. А вие сте нетърпеливи и прекалено заети, за да бъдете във връзка, която изисква повече от вас.

Телец (20 април - 20 май)

С Близнаци

Близнаците са прекалено шумни и непостоянни за вас, тъй като вие търсите стабилност и рутина. Представителите на тази зодия също така винаги ще бъдат твърде трудни за "опитомяване".

Близнаци (21 май - 20 юни)

С Дева

Точно както Телците, Девите също са практични и обичат своята рутина и времето, в което са сами. Те също така са резервирани с мислите и чувствата си, а вие винаги казвате това, което мислите и изразявате чувства си, затова Девите ще ви изглеждат прекалено "тихи" и в някаква степен скучни.

Рак (21 юни - 22 юли)

С Козирог

Козирозите обичат да странят и им отнема известно време, за да се привържат към някого или да му повярват. Вие, от друга страна, сте най-грижовният, отдаващ се и любящ знак в зодиака, затова имате нужда вашите силни емоции да намират съмишленик.

Лъв (23 юли - 22 август)

С Везни

Вие сте твърде шумни за и взискателни за балансираните и дипломатически Везни. Вие имате собствено мнение и обичате да се сблъсквате с предизвикателства. Имате нужда от по-страстен знак като вас.

Дева (23 август - 22 септември)

Със Стрелец

Вие предпочитате да стоите на едно място, Стрелците пък обичат да странстват по света. Вие двамата едва ще имате време да се виждате един друг, тъй като вие най-вероятно ще работите, а Стрелците ще планират следващото си приключение.

Везни (23 септември - 22 октомври)

С Рак

Обичате всичко в перфектни дози и ви харесва всичко, когато е умерено, затова интензивността на Рака може да ви накара да се почувствате неудобно. Винаги ще се чувствате сякаш не правите достатъчно, а това от своя страна ще ви накара да смятате, че сте виновни.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

С Лъв

Колкото и вие двамата да имате много общо, вашето его е повече от сходните ви неща. Вие и двамата сте уверени, чаровни и харизматични и обичате вниманието, което може да се превърне в нездравословна конкуренция помежду ви, тъй като винаги ще се опитвате да изпъкнете пред другия.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

С Телец

Телецът няма да подкрепя или харесва вашия номадски начин на живот. Те са перфекционисти и обичат да планират бъдещето, а вие предпочитате да живеете ден за ден. Ще се изморите от начина, по който Телецът ви казва как да живеете живота си, тъй като вие си го обичате и не искате да променяте нищо.

Козирог (22 декември - 19 януари)

С Овен

Освен по работа, няма да имате много неща, по които да сте на едно мнение. Винаги ще има липса на комуникация между двама ви, тъй като Козирозите са по-прикрити, а Овните са нетърпеливи. И двамата харесвате нещата да бъдат направени по вашия начин, поради което ще отнеме вечност, докато накрая не се отворите един пред друг.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Със Скорпион

Вашата бунтовническа природа и нефилтриран характер може да не се понравят на Скорпиона. Той не прощава лесно и се интересуват как изглеждат в обществото, докато вие по-скоро имате свободен дух и не се притеснявате да изглеждате смешно пред другите, докато при Скорпиона е изключително важна репутацията.

Риби (19 февруари - 20 март)

С Водолей

Ще ви е трудно да издържите на постоянно променящите се мисли и емоции на Водолеите, тъй като вие самите сте доста емоционални и искате някой, който отделя внимание на начина, по който се чувствате. Водолеите могат понякога да се изгубят в собствените си глави и могат да не бъдат в състояние да ви "прочетат", тъй като все още се опитват сами да разберат себе си.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама