Хайди Клум: Много съм освободена


 Хайди Клум: Много съм освободена

Ако не помните цялата модна кариера на Хайди Клум, която е почти 3 десетилетия, тя се чувства много комфортно в кожата си и не се притеснява да се снима гола.

В декемврийския брой на сп. "Ocean Drive" 43-годишният супермодел признава, че е нудист.

"Израснах гола по плажовете с родителите ми, така че съм нудист. Нямам никакви проблеми с голотата. Много съм освободена. Когато ходя на плаж, избирам отдалечени плажове, където няма много хора, затова ходя без горнище", каза звездата през изданието.

Хайди харесва тялото си такова, каквото е, затова не се притеснява от хапливите коментари.

"Често чувам, че съм прекалено закръглена и женствена. Че трябва да бъда по-слаба. И също, че не съм достатъчно дръзка. Преди всеки ми казваше, че трябва да пропусна някое хранене или да взимам хапчета за отслабване. Винаги съм мислела, че или ще ме харесват такава, каквато съм, или това не е правилната работа за мен."

Въпреки че обича тялото си, тя също от време на време се чувства несигурна заради външния си вид.

"Когато си нормално момиче от малък град и никой не те забелязва и изведнъж започваш да се разхождаш по бельо по подиума и да си на корицата на Sports Illustrated, всички започват да се обръщат след теб и да те сочат с пръст, казвайки "Тя не е толкова красива, колкото на снимките", започваш да се чувстваш малко неуверена. Винаги те съдят, затова трябва да се научиш да се справяш с това", категорична е Хайди.

Германката също така говори открито за секс с четирите си деца.

"Те знаят как са заченати бебета. Никога не съм била голям фен на заобикалките, директна съм. Предполагам, че такава ме познават хората по телевизията, не смекчавам думите си."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама