3-те зодии, които НЕ вярват в любовта


3-те зодии, които НЕ вярват в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Животът понякога ни поднася изпитания, само за да ни докаже, че сме по-силни, отколкото си представяме. Всеки има своите трудни периоди в любовта, които отслабват вярата му в нея. Това са зодиите, които от известно време са загубили вяра в любовта.

Близнаци

Любовта за вас е предизвикателство, с което се борите цял живот. Имате добри намерения, търсите човека, който ще ви направи щастливи за цял живот, но някъде по пътя към целта допускате грешки. Вината не винаги е във вас, трябва да разберете това и да спрете да се обвинявате. Всеки греши и това не бива да тежи на съвестта ви. Най-голямото ви разочарование идва от най-сериозната ви връзка досега. Преживели сте раздялата тежко и сте затворили сърцето си за хората, които наистина искат да ви обичат. Оставете горчилката в миналото и бъдете щастливи и отворени към света. Защото любовта идва, когато повярваш в нея.

Везни

Няма по-голямо изпитание от това да обичаш и да не получаваш обич в замяна. Несподелената любов е това, което винаги ви е тежало и продължава да ви разочарова. Много сте влюбчиви и лесно се привързвате към хората. Това ги кара малко да отстъпват крачка назад, защото сте директни и чувствата при вас се развиват много бързо. Трябва да се научите да забавяте топката, да не сте толкова открити и да усетите, че и другият има чувства, преди да решите, че това е човекът за вас. Вие имате много качества, които ви правят идеалната половинка. Просто трябва да откриете перфектния човек за вас.

Козирог

Не вярвате в любовта и това е! Цял живот сте били оптимисти, вярвали сте, че ще срещнете правилния човек и винаги сте оставали разочаровани по един или друг начин. Непрекъснато си повтаряте, че трябва да вярвате, но търпението ви започва да се изчерпва. Предавани сте, лъгани сте и не виждате как на света може да съществува спокойна и щастлива любов, без проблеми и купища предизвикателства. Затворили сте се в себе си и не допускате  никой до сърцето си. Тази стратегия няма да ви помогне, а вие не искате да бъдете самотници. Отпуснете се и просто започнете да изпитвате и проверявате хората повече, преди да им дадете най-ценното си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама