3-те зодии, за които 2018 ще е незабравима


3-те зодии, за които 2018 ще е незабравима
Снимка: iStock/Guliver

Остават броени дни до настъпването на Новата година, която според китайския хороскоп ще е годината на Жълтото земно куче. Най-вероятно повечето хора вече имат планове и са наясно къде ще посрещнат 2018, а и какво искат да им се случи през следващите 365 дни.

Има и такива, които решават в последния момент и за това още не знаят. Стане ли въпрос за планиране на Новата година обаче всичко е ясно - всеки иска да постига целите си, да сбъдва мечтите си и да върви напред. За някои годината няма да е особено благоприятна, но за други тя ще бъде невероятна.

Оказва се, че за някои зодии 2018 ще бъде годината на щастието, любовта и късмета. Те ще познаят вълшебствата и ще се изпълват с любов през цялата следваща година. Ето кои са те:

Стрелец

Както се казва, през тази година за вас животът започва. Ще сбъднете дългоочаквани пътувания, за които винаги сте мечтали. Ще имате кураж да преследвате мечтите си. Ще имате прекрасни изживявания, които сте си представяли само и единствено в сънищата си. Ще рискувате доста, но ще изживеете прекрасни емоции. Новата година обещава само хубави изживявания и вълшебства за вас. Насладете им се!

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама