3 трикчета, които влияят на мъжете


3 трикчета, които влияят на мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Хубаво е да бъдеш жена, разбира се, само ако ти можеш да го владееш! Ето какви 3 трика съветва да използваме Наталия Кобилкина.

1. Когато той е ядосан - изпрати му любов от сърцето си, усмихни му се нежно и кажи тихо: "Прав си, любими. Благодаря, че ми го казваш…" Ще бъдеш много учудена как твоето смирение и приемане в този момент ще го усмири и дори ще го накара да се почувства виновен, че вика на това нежно ангелче.

2. Когато той не прави това, което си го помолила - направи това, което той те помоли и подчертай този факт. Например: "Скъпи, моля те, хайде да ядем на ресторант!", а той казва: "Не искам". После те моли да му изгладиш ризите - изглади ги и му кажи: "Любими, изгладих ги за теб с голяма любов, защото много те обичам и искам да те правя щастлив, както и ти мен. Благодаря ти, че винаги осъществяваш моите желания." След това го остави за малко и след 1-2 часа нежно изчороликай: "Много ми се яде ризото в любимия ни ресторант. Какво ще кажеш да отидем днес?" Вероятността, отговорът да е позитивен, става много по-голяма.

3. Никога, наистина никога не се оправдавай - В каквото и да те обвинява казваш: "Прав си…. моля те дай ми съвет как да постъпя другия път, ти винаги ми даваш уникални съвети" … и чакай. Няма да ти кажа какво ще стане - искам да получиш своята опитност, но повярвай ми, ще бъдеш много учудена от резултата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама