4 Magic: Всичко за майка ми


4 Magic: Всичко за майка ми
Снимка: Личен архив

Tе върнаха фолклорните мотиви в родния ефир и превърнаха "Вечерай, Радо" в мантра за фенове на музиката от 7 до 70 години. Две години след победата си в X Factor Елия, Елеонора, Валентина и Никол от 4 Magic се ползват с абонамент за челните места в класациите. С подкрепата на лейбъла им "Вирджиния рекърдс" правят малки, но сигурни стъпки към титлата "успешна женска поп група, която не е еднодневка". Актуалното им парче "Колко ми липсваш" е на път да зазвучи и с пускането на чешмата, което, в комбинация с днешния 8-ми март, ни накара да разпитаме 4 Мagic за най-важните жени в живота им – техните майки.

ЕЛЕОНОРА: ДА СПОРИМ Е СЕМЕЙНИЯТ СПОРТ


Любовта

Връзката с майка ми е изключително силна. Споделяме си всичко и никога не я лъжа. Изслушва ме и винаги ми дава съвети, независимо дали ги искам. В повече случаи обаче се вслушвам в тях. Тя винаги се оказва права.

Авторитетът

Винаги нарича нещата с истинските им имена, когато сбъркам. В крайна сметка, за какво ти е най-близкият човек, ако не да показва недостатъците ти, а после с много любов да ти помага да ги израстеш. Обичаме много да спорим - това е семеен спорт, който практикуваме ежедневно. Понякога спорим дори за най-маловажни неща... дали да закусвам или не, дали да си сложа шал или...не - такива ми ти работи... За това, че си лягам късно и че не си прибирам учебниците в шкафа. Признавам ви обаче, за избор на гадже не сме спорили до сега.

Характерът

От мама съм наследила нейния борбен дух, чувството за справедливост, както и да отстоявам себе си и принципите си, независимо от препятствията по пътя. Да уважавам хората около себе си и да приемам критиката като нещо, което само може да ми помогне да се усъвършенствам. Да бъда заредена с позитивизъм и да търся добрите качества у хората.

Денят на жената

Ако ме питате за женските ни ритуали, там сме много сладко клише - ходим на шопинг заедно и се разхождаме.

За музиката и хората

Семейството ми се радва на моите успехи. Гордее се с мен и с другите момичета от 4 Magic. Родителите ми са най-големите ни фенове и са част от публиката на всяко наше участие. Помагат ми и много ме подкрепят... и най-важното - много ме обичат - и аз много ги обичам!

ЕЛИЯ: УЧИ МЕ НА ТОЛЕРАНТНОСТ


Любовта

Нямам думи да опиша колко силна е обичта между мен и майка ми. Аз не мога да скрия нищо от нея, а дори и да искам, няма да успея, защото тя винаги усеща всяка една моя емоция и вълнение. В нея намирам съвет от най-мъдър човек, подкрепа от най-добър приятел и закрила от ангел пазител.

Авторитетът

Ако трябва да дам оценка на строгостта й по скала от 1 до 10, мама е 7. Осъзнава, че строгостта има смисъл, защото тя е резултат на нейните принципи и винаги се вслушвам в думите ѝ. Не бих казала, че спорим. Ние осъждаме различни теми, но най-често ме учи на толерантност и колко да си отворен към хората.

Характерът

Опитвам се да бъда търпелива и позитивна като нея! Ние сме неразделни и няма как нейните навици и държание в един момент да не бъдат и мои. Тя, както и аз, много държим на реда, семейния уют, желанието и увереността в това, което правим. Тези качества ми помагат да следвам целите си и да се развивам като личност и артист.

Денят на женатa

Не бих казала, че имаме точно "ритуал", но при всяка възможност се качваме на колата и пътуваме. Така се изолираме от битовизмите и се наслаждаваме на времето заедно.

За музиката и хората

Щастлива е, но не спира да ми повтаря, че успехът на 4 Magic всъщност е една голяма отговорност… Да не забравяме, че сме го постигнали с много труд, но трябва да положим още повече усилия, за да го затвърдим.

НИКОЛ: ГЛЕДАМЕ НА ДЪЛГИ СВЕТЛИНИ КЪМ БЪДЕЩЕТО


Любовта

Най-силната връзка, която имам, е тази с моята майка. Тя е мой изповедник и скалата, за която се държа в трудни моменти.

Авторитетът

По скалата за строгост от 1 до 10 и давам 8. Спорим за много, но все дребни неща, като учене, различни мои навици и нюанси на настроения. Но това пък ми помага да се раста по-бързо и по-осъзната като човек.

Характерът

От майка ми съм наследила силната воля и нейния стремеж към по-добро. Оптимизмът й е заразителен. Не живее с поглед в миналото, а гледа на дълги светлини към бъдещето. Аз съм същата.

Денят на жената

С майка ми много обичаме да излизаме насаме, за да може да си говорим за повече женски неща. Никога няма да ни видите да решаваме кръстословици заедно.

За музиката и хората

Майка ми винаги се е радвала на всяко едно мое постижение. Преживява по-силно от мен успеха на 4 Magic, това, че сме най-младият артист, печелил X Factor в световната история на шоуто. Тя винаги е до мен, каквото и да реша!

ВАЛЕНТИНА: МАМА Е ПРИЯТЕЛЯТ, КЪМ КОЙТО ИЗПИТВАМ СТРАХОТЕН РЕСПЕКТ


Любовта

Споделям с мама всичко. Адски е разбираща, много е обективна. Знам, че никога няма да ме подведе и затова винаги търся съветите й. Признавам си, че в повечето случаи я слушам, защото докато аз посягам към второто парче от пъзела на едно решение, тя вече е видяла цялата картинка.

Авторитетът

Мама е строг родител, но за мен е повече като приятеля с много опит, към когото изпитвам страхотен респект. Спорим за битовизми, но това в повечето случаи не са точно спорове - тя казва нещо и аз го правя (е, понякога със закъснение). За важните неща, свързани с мен, сме преобладаващо на едно мнение. За възгледите ни към обществото, държавата, музиката спорим повече. За гаджета - никога.

Характерът

Щеше ми се да бях наследила от нея постоянството и силната воля. Късметлийка съм, че ми е предала нейния маниер на общуване със света, винаги с усмивка, но с едно наум. Приличаме си много физически. Както се пееше в една песен на Павел и Венци Венц - "вдигам левела" си като емоционална зрялост с всеки от дългите ни разговори с мама.

Денят на жената

Обичаме да пазаруваме заедно. Правим си малки бягства за обяд, когато тя излиза от офиса, или пък аз я изненадвам с нещо готово за хапване. Гледаме много филми заедно.

За музиката и хората

Мама се гордее с факта, че съм част от музикалното приключение, наречено 4 Magic. Подкрепя ни много. Вярва в нас и винаги го е правила.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама