4-рите зодии с НОВА ВРЪЗКА през декември


4-рите зодии с НОВА ВРЪЗКА през декември
Снимка: iStock/Guliver

Ако сте необвързани и търсите своята сродна душа или усещате, че е време за сериозна промяна в любовен план, вижте дали най-големият късмет ще се падне на вас.

Звездите ще са изключително благосклонни по отношение на любовта точно към тези 4-ри знака от хороскопа. Те ще се зарадват на нова тръпка идния месец.

Близнаци

Може да забравите за самотата. В любовен план ви очаква нещо наистина страхотно! Намирате се в много ползотворен период за личностното си развитие. Може би вече сте срещнали специалния човек, но съвсем скоро ще се отдадете един на друг и ще се радвате на нова щастлива връзка. Огледайте се около себе си, защото той е там близо до вас.

Дева

Време ви е за разнообразие и определено усещате това. Ако имате съмнения за щастието си в сегашната си връзка, то съвсем скоро те ще се изместят от окриляващото чувство на влюбването. Възможно е да усетите напрежение в отношенията си с някои хора, но крайните резултатите ще са само любов и щастие. Най-силните емоции предстоят съвсем скоро

Везни

Има човек, който определено не ви е безразличен. Той ще види и разпознае намеците ви. Ще имате възможност за тайни срещи и стартиране на страстни сексуални отношения. Дали тази връзка ще бъде сериозна или ще е просто секс, ще зависи само от вас. Ще намерите страхотен начин да стоплите тялото и душата си през идните студени месеци.

Козирог

Нов човек ще влезе и във вашия живот съвсем неочаквано. Нещата между вас ще се развият много бързо и това ще ви изненада. Ще се чувствате превъзбудени и много влюбени. Може да се окаже любов от пръв поглед, която определено ще се превърне в нова, важна и сериозна връзка. Не се съмнявайте в развитието на нещата помежду ви.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама