4-те зодии, които са най-лошите домакини


4-те зодии, които са най-лошите домакини
Снимка: pixabay.com

Когато става въпрос за домакинската работа, можем напълно спокойно да определим два типа жени. При първите всичко винаги е под конец. Ястията им изглеждат божествено и винаги са изключително вкусни. Те обичат да готвят и за тях чистенето не е мъчение, дори напротив. Обичат да се грижат за дома и семейството си.

Те са истински фурии в кухнята, а с две думи можем да ги наречем добри домакини. Вторите изобщо не се интересуват от домакинската работа, за тях има много по-важни неща. За тях чистенето и готвенето са досадни задължения, които само им губят времето. Обикновено готвенето не им се отдава и залагат на ресторанти и поръчки на храна за вкъщи.

Ето кои са тези зодии:

Скорпион

На тях просто не им се отдава да готвят, дори изобщо. Повечето представители на този зодиакален знак мразят да чистят. За тях това е губене на ценното им време, което иначе могат да прекарат пълноценно с приятелки или на шопинг. Скорпионите харесват изисканите ресторанти и обикновено предпочитат да вечерят там, а не в домовете си. Ако случайно се наложи да си останат вкъщи, то определено ще си поръчат храна, а няма да си сготвят. Жените Скорпион са много суетни и предпочитат да отделят време за себе си и за външния си вид, вместо цял ден да готвят нещо, което накрая няма никакъв вкус.

Лъв

Те също са много суетни. Когато става въпрос за външния им вид, трябва всичко да е перфектно. Няма значение, че в дома им е разхвърляно и няма нищо за ядене, за тях е най-важно да изглеждат добре. Те също отделят много време за външния си вид и предпочитат да стоят пред огледалото, вместо да се занимават с готвене и чистене. Все пак от време на време отделят по някой час, за да почистят дома си и да сготвят нещо. Представителите на този зодиакален знак могат да готвят, просто след толкова много часове прекарани пред огледалото, не винаги имат достатъчно време. Жената Лъв може да бъде домакиня, стига да има желание и време. Ако има желание, би се постарала.

Дева

Може би никога няма да видите жена Дева, която е готова да пренебрегне себе си, само за да почисти или да сготви. Девите също са жени, които предпочитат да се погрижат за външния си вид, вместо да отделят време за почистване или готвене. Девите винаги са перфектни във всичко и това не е тайна за никого. Искат да са номер едно във всичко, точно заради това все пак идва момент, в който отделят и малко време за домакинската работа. Този момент идва обаче, когато са свършили всичко останало. Ще отлагат до последния момент, но все пак ще почистят и ще се опитат да сготвят.

Стрелец

Жените Стрелци могат да бъдат добри домакини, но не искат. За тях забавлението е на първо място, а в готвенето и чистенето те не виждат нищо забавно. Ето защо предпочитат да отделят време за други, по-интересни занимания. Може да се случи да се появи жена Стрелец, която обича да готви, но и в готвенето тя ще намери начин да се забавлява и разнообразява. Класическите ястия изобщо не са и по вкуса. Ето защо, ако видите жена Стрелец да готви, то тя е намислила нещо много сложно за вечеря: омар, например. Колкото до чистенето, жената Стрелец с радост ще прехвърли това задължение на някой друг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама