5 известни жени, които не крият недостатъците си (снимки)


5 известни жени, които не крият недостатъците си (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

Отмина времето, когато си мислехме, че известните хора са идеални. Те определено не са перфектни, а някои от тях не се притесняват да го признаят. Днес ще ви представим 5 жени, които се гордеят с недостатъците си.

Кристи Тайген

Тя е един от най-известните модели и съпруга на Джон Леджънд, но има стрии и не го крие. Преди време Кристи сподели снимка в Instagram, на която показва бедрата си, по които могат да се забележат белите ивици. Тя твърди, че не използва Photoshop за снимките си в социалната мрежа, тъй като е нечестно към останалите, които се стремят да подражават на звездите.

Bruises from bumping kitchen drawer handles for a week. Stretchies say hi!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Дженифър Анистън все пак е на 48

Не казваме, че възрастта е оправдание, но годините безспорно се отразяват на тялото ни. И актрисата не се притеснява да сподели със своите фенове снимки, които я показват такава, каквато е в действителност. Защото и тя има моменти, когато не е във форма. 

He : If you fall, I'll be there. Me: You better! #goodtimes

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) on

Дрю Баримор

Актрисата изглежда прекрасно на червения килим с безупречен грим и прическа, но понякога и тя е с побеляла коса и неоформени вежди.

Ашли Греъм показва целулита си

Най-известният пищен модел не крие, че тялото й не е съвършено. Както повечето жени, тя също има целулит по бедрата си, но това не й пречи да има самочувствие да се разхожда по бански.

"Тренирам, давам най-доброто от себе си, за да се храня добре. Обичам кожата, в която съм. Не се срамувам от няколко неравности или целулит. И вие също не трябва", съветва звездата.

Мила Йовович приема малките си гърди

Разбира се, малкият бюст не влияе на таланта, но понякога е трудно да не отговаряш на наложените стандарти за красота. И макар че много звезди се подлагат на операция за увеличаване на гърдите, Мила Йовович няма такова намерение. Моделът приема бюста си такъв, какъвто е и не се притеснява да носи по-дълбоки деколтета.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама